5 πραγματικά ενοχλητικά πράγματα που οι πλούσιοι λένε για σας

George W. Bush (Αμερικανός πολιτικός και επιχειρηματίας ο οποίος ήταν ο 43ος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών 2001 – 2009): Οι πλούσιοι έχουν δικηγόρους και λογιστές για έναν και μόνο λόγο – για να περνούν φορολογικά νομοσχέδια για εσάς…

Lady Victoria Hervey (Αγγλίδα, μοντέλο, αριστοκράτισσα): Είναι τόσο κακό να είσαι άστεγος το χειμώνα. Θα πρέπει να πηγαίνουν κάπου ζεστά, όπως η Καραϊβική, όπου μπορούν να τρώνε δωρεάν ψάρια όλη την ημέρα.

Herman Cain (Αμερικανός συγγραφέας, στέλεχος επιχειρήσεων, παραγωγός ραδιοφωνικών εκπομπών, αρθρογράφος και ακτιβιστής των Τσάι Πάρτυ από τη Γεωργία): Μην κατηγορείτε τη Wall Street, μην κατηγορείτε τις μεγάλες τράπεζες. Αν δεν έχετε δουλειά και δεν είστε πλούσιοι, κατηγορείστε μόνο τον εαυτό σας.

Leona Helmsley (Αμερικανίδα επιχειρηματίας Ήταν γνωστή για την επιδεικτική προσωπικότητά της και για την τυραννική συμπεριφορά της.): Εμείς δεν πληρώνουμε φόρους. Μόνο τα ανθρωπάκια πληρώνουν φόρους.

Gina Rinehart (κληρονόμος, η πλουσιότερη γυναίκα στον κόσμο): Αν ζηλεύεις  αυτούς με περισσότερα χρήματα, μη κάθεσαι και διαμαρτύρεσαι. Κάνε κάτι για να τα αποκτήσεις – ξόδευε λιγότερο χρόνο για να πίνεις, ή να καπνίζεις, ή να διασκεδάζεις, και δούλευε περισσότερο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ