ΤΙ ΕΙΠΕ Η 34ΧΡΟΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ ΜΕ ΒΙΤΡΙΟΛΙ

Στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στην γυναίκα που πέταξε βιτριόλι το πρωί της Τετάρτης στην 34χρονη Ιωάννα στην Καλλιθέα, αναζητούν οι αρχές.

Η 34χρονη γυναίκα που νοσηλεύεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση αλλά και με εγκαύματα στο πρόσωπο και το θώρακα μίλησε για λίγο στις αρχές και περιέγραψε την επίθεση.  Όπως είπε, η δράστης την αιφνιδίασε, καθώς πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά της, καθώς εκείνη πήγαινε προς το ασανσέρ με προορισμό τα γραφεία της ασφαλιστικής εταιρίας όπου εργάζεται.

Η μυστηριώδης γυναίκα, ντυμένη στα μαύρα και με μάσκα στο πρόσωπο, όπως είπε η 34χρονη, παραφύλαγε στα σκαλιά του κτιρίου.

Ερωτηθείς εάν γνώριζε τη δράστιδα, η απάντηση ήταν αρνητική ενώ στην ερώτηση εάν μπορεί να σκεφτεί κάποιον ή κάποια που θα μπορούσε να ήθελε να της κάνει κακό απάντησε ότι δεν μπορεί να σκεφτεί κάποιον ή κάποια.

Οι έρευνες των αρχών στρέφονται πάντως γύρω από προσωπικό περιβάλλον της 34χρονης, ενώ έχουν ήδη κληθεί να καταθέσουν άτομα από το στενό της περιβάλλον. Επίσης, ερευνούν τις κάμερες ασφαλείας από τα γύρω μαγαζιά και τις εταιρείες προκειμένου να βρουν κάποιο στοιχείο για την μυστηριώδη γυναίκα.

Οι αρχές δεν αποκλείουν ακόμα και να παρακολουθούσε για μέρες την 34χρονη κοπέλα αφού γνώριζε τι ώρα πήγαινε καθημερινά στο γραφείο της.

documentonews.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ