Μεγαλειώδης συγκέντρωση ένστολων και απόστρατων στην Αθήνα

?????????????Σε μία πρωτοφανή σε πλήθος, συγκέντρωση διαμαρτυρίας,  απόστρατοι αξιωματικοί όλων των Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, αλλά και εν ενεργεία Αξιωματικοί όλων των Κλάδων (με στολή, αλλά και χωρίς), απαίτησαν αλλαγή πολιτικής και μια αξιοπρεπή ζωή. Στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Κλαυθμώνος και διοργανώθηκε από τις Ενώσεις Αποστράτων ΝΠΔΔ με την αμέριστη σε βοήθεια και συμμετοχή των Ενώσεων Αποστράτων (ΝΠΙΔ), οι συγκεντρωθέντες ήταν πάνω 20.000 άτομα.

20132Η εκδήλωση διαμαρτυρίας ξεκίνησε στην Πλατεία Κλαυθμώνος με ομιλίες των 3 Προέδρων των Ενώσεων Αποστράτων Αξιωματικών, του Προέδρου του ΣΥΣΜΕΔ, των Προέδρων της Ελληνικής Αστυνομίας, του Λιμενικού, της Πυροσβεστικής και έκλεισε με το χαιρετισμό της Προέδρου της Πανελλήνιας Ένωσης Οικογενειών Εκλειπόντων Αξιωματικών (κ. Αμάντας Λάμπρου). Ο Πρόεδρος της ΕΑΑΑ ανέγνωσε το ψήφισμα και ενεκρίθη δια βοής από τους παρευρεθέντες και  κινήθηκε η σχηματισθείσα πολύ μεγάλη πομπή δια της Σταδίου προς την Πλατεία Συντάγματος, όπου και συναθροίστηκε με το πλήθος των Συναδέλφων. Αξίζει να σημειωθεί ότι όταν η κεφαλή της πορείας έφθασε στη Βουλή, η ουρά μόλις ξεκινούσε από την Κλαυθμώνος.

Οι τρείς Πρόεδροι, ΕΑΑΣ (Αντιστράτηγος ε.α. Παντελής Μαυροδόπουλος), ΕΑΑΝ (Αντιναύαρχος ε.α. Σπύρος Περβαινάς) και ΕΑΑΑ (Αντιπτέραρχος ε.α. Κων Ιατρίδης), παρέδωσαν το Ψήφισμα στην Βουλή και επέστρεψαν μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη, για να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο μαζί με τους δεκάδες χιλιάδες παρισταμένους, οπότε και έλυσαν τη συγκέντρωση ειρηνικά και με αξιοπρέπεια. Παράλληλα, μετά την διάλυση των συγκεντρωθέντων, έλαβε χώρα παρέλαση εφέδρων αξιωματικών και Οπλιτών των Ειδικών Δυνάμεων, προ του Αγνώστου Στρατιώτου, υπό το χειροκρότημα όχι μόνον των αποστράτων, αλλά και άλλων Ελλήνων Πολιτών και διερχομένων Τουριστών.

Δόθηκε ραντεβού στη συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη που έχει προγραμματισθεί να γίνει την 13η Μαρτίου 2013, με σκοπό και στόχο να ξεπεράσει σε παλμό και πλήθος αυτή των Αθηνών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ