Μαφιόζικη επίθεση σε γυναίκα στον Τύρναβο

astinΤο χάρο με τα μάτια της είδε ιδιοκτήτρια ταβέρνας στον Τύρναβο η οποία τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής και ενώ είχε κλείσει την ταβέρνα και πήγαινε στο σπίτι της δέχθηκε επίθεση από ομάδα κουκουλοφόρων οι οποίοι την περίμεναν για να την ξυλοφορτώσουν έξω από το σπίτι της.

Οπως υποστηρίζει η παθούσα δέχθηκε την επίθεση για λόγους εκδίκησης επειδή λίγες ώρες νωρίτερα το βράδυ του Σαββάτου μαζί με εργαζόμενους και θαμώνες της ταβέρνας εμπόδισαν αγνώστους να ξηλώσουν τσίγκους από συγκρότημα σταυλικών εγκαταστάσεων που βρίσκεται κοντά στην ταβέρνα. Η άτυχη γυναίκα δέχθηκε πολλά χτυπήματα από τους αγνώστους οι οποίοι συνέχισαν να την χτυπούν ακόμη και όταν βρέθηκε βαριά τραυματισμένη στο έδαφος και γλύτωσε τα χειρότερα, αφού οι δράστες τράπηκαν σε φυγή μόλις η μητέρα της ακούγοντας φωνές άναψε φώτα για να δει τι συμβαίνει.

Η παθούσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου της τοποθετήθηκαν ράμματα στο κεφάλι και στα χέρια ενώ έχει και σπασμένο χέρι.

Η ίδια θεωρεί ότι η κατάσταση με την έκρηξη της εγκληματικότητας έχει φτάσει στα άκρα και ζητά την άμεση παρέμβαση του δήμου αλλά και της αστυνομίας, επισημαίνοντας ότι θα πρέπει να βρεθεί τρόπος να ενισχυθεί η δύναμη του Α.Τ. Τυρνάβου, για να μπορέσει να θωρακιστεί η περιοχή. Παράλληλα ετοιμάζεται να φέρει το θεμα και στο δημοτικό συμβούλιο Τυρνάβου ζητώντας να πάρει συγκεκριμένες αποφάσεις για την πάταξη της εγκληματικότητας. Στο ίδιο μήκος κύματος κινούνται και οι κάτοικοι του Τυρνάβου που στο άκουσμα της είδησης σημείωναν ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτή η κατάσταση με τις επιθέσεις, τις κλοπές, τις διαρρήξεις και τα συνεχή φαινόμενα ανομίας. 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ