ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟ ΤΟΠΙΟ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ…
Δεν έκρυβαν την αγανάκτησή τους κάτοικοι του Αμπελώνα που βγήκαν σήμερα το απόγευμα για να παρακολουθήσουν τον πανηγυρικό εσπερινό στο προαύλιο της χτυπημένης από το σεισμό εκκλησίας της Παναγίας που γιορτάζει, εξαιτίας της εικόνας εγκατάλειψης που παρουσίαζε η πλατεία και οι γύρω πεζόδρομοι που οδηγούν στο ναό, αφού τα φύλλα που έπεσαν από τα δένδρα με το μπουρίνι της Πέμπτης έχουν σκεπάσει το έδαφος συνθέτοντας ένα σκηνικό φθινοπώρου παραμονή δεκαπενταύγουστου στο κέντρο της πόλης.
Μάλιστα όπως κατήγγειλε αναγνώστρια κινδύνευσε να πέσει στο έδαφος αφού πάτησε σε φύλλα και γλίστρησε ενώ άλλοι αναγνώστες έκαναν λόγο για απαράδεκτη κατάσταση στέλνοντας και στις σχετικές φωτογραφίας.



Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.


























