ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ ΤΟΥ 11ου Δ.Σ. ΛΑΡΙΣΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΞΥΛΑΔΑΡΜΟ ΑΠΟ ΓΟΝΕΑ ΜΑΘΗΤΗ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ

Ενα πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα σήμερα το μεσημέρι στο 11ο Δ.Σ. Λάρισας, όταν ένας εξαγριωμένος γονέας μπήκε με άγριες διαθέσεις στο σχολείο και άρχισε να βρίζει τους 2 υποδιευθυντές θεωρώντας τους υπεύθυνους για επεισόδιο που είχε το παιδί του με άλλο μαθητή του σχολείου λίγο νωρίτερα.

Ο εξαγριωμένος γονέας που δεν έμεινε στη λεκτική επίθεση επιχείρησε να ξυλοκοπήσει τους δύο εκπαιδευτικούς ενώ ο γυμναστής του σχολείου που επιχείρησε να κατευνάσει το γονέα δέχθηκε και αυτός επίθεση με αποτέλεσμα να καταλήξει στο νοσοκομείο.

Οι 3 εκπαιδευτικοί υπέβαλαν μήνυση κατά του γονέα τον οποία αναζητεί η αστυνομία για να τον συλλάβει στα όρια του αυτοφώρου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και πριν από λίγες μέρες στο συγκεκριμένο σχολείο υπήρξε επεισόδιο με άλλο γονέα σε βάρος του διευθυντή, ενώ πριν από χρόνια ο γυμναστής είχε δεχθεί και πάλι επίθεση από γονέα και μαθητές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ