Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ 41ΧΡΟΝΟΥ ΘΩΜΑ ΜΠΑΛΑΝΙΚΑ ΠΟΥ ΚΗΔΕΥΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΟΓΗ

Τον δικό της Γολγοθά έζησε η οικογένεια του άτυχου 41χρονου Θωμά Μπαλανίκα που βρέθηκε τη Δευτέρα το μεσημέρι από συγγενικά του πρόσωπα σε άθλια κατάσταση από πλευράς υγείας στο ποιμνοστάσιο που διατηρούσε στην Κοκκινόγη Ελασσόνας.

Οι συγγενείς από την πρώτη στιγμή αντιμέτωποι με τις τεράστιες δυσλειτουργίες του κρατικού μηχανισμού και των τραγικών ελλείψεων σε μέσα και προσωπικό με αποτέλεσμα να υποστούν μία άνευ προηγουμένου ταλαιπωρία.

Αρχικά κάλεσαν ασθενοφόρο για να τον μεταφέρουν στο Κέντρο Υγείας Ελασσόνας αλλά ενημερώθηκαν ότι λόγω των ελλείψεων που υπάρχουν εκείνη την ώρα δεν υπήρχε ασθενοφόρο με αποτέλεσμα να αναγκαστούν να τον μεταφέρουν με δικό τους μεταφορικό μέσο στο Κέντρο Υγείας.

Και σαν να μην έφτανε αυτό όταν ο 41χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχε ιατροδικαστής για να κάνει την νεκροψία – νεκροτομή που ζητήθηκε. Αποτέλεσμα και αυτής της έλλειψης ήταν η σορός να μεταφερθεί χθες στη Θεσσαλονίκη όπου έγινε η νεκροψία – νεκροτομή.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΗΔΕΙΑ

Στην εκκλησία του Αγίου Αντωνίου στην Κοκκινόγη Ελασσόνας θα ψαλεί σήμερα Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου στη 1.30 μ.μ. η νεκρώσιμη ακολουθία για τον άτυχο 41χρονο Θωμά Μπαλανίκα.

Ο εκλιπών αφήνει πίσω τους γονείς του Δημήτριο – Ευρίκλεια, τα αδέλφια του Αθανάσιο – Αντιγόνη, Λάμπρο – Στέλλα και ανίψια.

Η σορός του θα βρίσκεται στην εκκλησία στη 1.00 μ.μ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ