ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΝΕΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΔΕ ΛΑΡΙΣΑΣ

Οι νέοι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης παρουσιάζονται και αναλαμβάνουν υπηρεσία στην Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας ,μετά τις διαδικασίες κρίσης στελεχών εκπαίδευσης και την τελική μοριοδότηση τους.

Ο αναπληρωτής Διευθυντής ΔΔΕ Λάρισας κ. Νικόλαος Ζέρβας σε ζεστό και ευχάριστο κλίμα υποδέχθηκε τους πρώτους Συμβούλους Εκπαίδευσης που έσπευσαν να αναλάβουν τα νέα καθήκοντά τους, συγχαίροντάς τους για την εκλογή τους και εξαίροντας τον ρόλο τους στην υλοποίηση των Αναλυτικών Προγραμμάτων και στην επιστημονική και παιδαγωγική καθοδήγηση των εκπαιδευτικών.

Και οι δυο πλευρές τάχθηκαν υπέρ του κοινού στόχου, της συνεχής βελτίωσης του παρεχόμενου εκπαιδευτικού και παιδαγωγικού έργου που απαιτεί συνεχή συνεργασία , επαγγελματισμό και αφοσίωση προκειμένου ,από κοινού, να ανταποκριθούν στις νεες προκλήσεις στο χώρο της εκπαίδευσης , ένα χώρο δυναμικό με συνεχώς νεα και μεταβαλλόμενα δεδομένα.

Τέλος ο κ. Ζέρβας τους ευχήθηκε μια επιτυχημένη και δημιουργική θητεία στο πλαίσιο μιας αγαστής συνεργασίας , προς όφελος όλης της εκπαιδευτικής κοινότητας.!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ