Γ. ΚΑΡΙΠΙΔΗΣ: ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση για την κατάσταση στην οποία έχει φέρει την πραγματική ελληνική οικονομία εξαπέλυσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο υποψήφιος βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Γιάννης Καριπίδης, υποστηρίζοντας ότι τα ψέματα και τα διάφορα τρικ που χρησιμοποιεί η κυβέρνηση και τα φιλικά της ΜΜΕ δεν μπορούν να κρύψουν τη σκληρή πραγματικότητα.

Ο κ. Καριπίδης υποστήριξε ότι παρά τους κατά καιρούς πανηγυρισμούς για την ανάπτυξη, την αύξηση του κατά κεφαλή ΑΕΠ. τη μείωση της ανεργιας, τις επενδύσεις η πραγματικότητα που βιώνουν καθημερινά η Έλληνες είναι αδυσώπητη κυρίως για τα μικρομεσαία στρώματα της κοινωνίας ενώ αυξάνεται καθημερινά ο αριθμός των οικογνειών που δεν μπορούν να εξασφαλίσουν τα απαραίτητα:

Ο κ. Καριπίδης που παρουσίασε αριθμητικά δεδομένα, τα οποία όπως υποστήριξε αποδομούν το κυβερνητικό αφήγημα περί πετυχημένης οικονομικής πολιτικής, ζήτησε μείωση του ΦΠΑ σε τρόφιμα και καύσιμα, μείωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στα καύσιμα, τόνισε ότι από την υπερφορολόγηση των πολιτών, πληρώνεται η επιδότηση στο ρεύμα και συντηρούνται τα υπερκέρδη των παρόχων ηλεκτρικού ρεύματος, παρουσίασε την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. για τη ρύθμιση των δανείων και των χρεών και για την προστασία της πρώτης κατοικίας και κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν με την ψήφο τους τον ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. για δικαιοσύνη παντού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ