ΧΡ. ΚΕΛΛΑΣ: Η ΈΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ, ΑΡΩΓΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

«Οι μαθητές που βραβεύονται σήμερα, αποτελούν το παράδειγμα της διαρκούς προσπάθειας για την κατάκτηση στόχων και της αριστείας, που τόσο έχει ανάγκη η χώρα. Της αριστείας, που παράγει θετικά πρότυπα και είναι ανάχωμα στην οπισθοδρόμηση, αναδεικνύοντας τη γνώση, ως δύναμη προόδου και ανάπτυξης».
Χαρακτηριστικό απόσπασμα από το χαιρετιστήριο μήνυμα του βουλευτή ΝΔ ν. Λάρισας, Χρήστου Κέλλα στην τελετή βράβευσης μαθητών της Θεσσαλίας, που διακρίθηκαν στους Πανελλήνιους Μαθητικούς Διαγωνισμούς Φυσικής όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης.
Ο Λαρισαίος πολιτικός συνεχάρη τους Σταμάτη Μαλάκο, Ηλία Τανό και τα μέλη της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών, για την διοργάνωση της τιμητικής εκδήλωσης, καθώς, όπως ανέφερε, “οφείλουμε να στηρίζουμε κάθε δράση, που επιβραβεύει την επιμονή, τη θέληση, την εργατικότητα και την αποφασιστικότητα, των μαθητριών και των μαθητών μας”.
Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων, στο μήνυμά του εξήρε το έργο της Ε.Ε.Φ, χαρακτηρίζοντάς την “σημαντική αρωγό στην αναβάθμιση του χώρου της Παιδείας”, ενώ κλείνοντας, ευχήθηκε στο εγγύς μέλλον, η χώρα μας να καμαρώνει τα άξια τέκνα της, μέσα από σημαντικές θέσεις ευθύνης και προσφοράς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ