Κόκκαλης σε Ταχιάο: Υλοποιείστε τις δεσμεύσεις σας, κάντε τα έργα που υποσχεθήκατε στα πλημμυροπαθή Φάρσαλα!

Να κάνει πράξει τις προ μηνών δεσμεύσεις του, υλοποιώντας έργα αποκατάστασης από τον «Daniel» και τον «Elias» στην περιοχή των Φαρσάλων, καλεί ο Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία κ. Βασίλης Κόκκαλης, τον Υφυπουργό Υποδομών κ. Νίκο Ταχιάο.

Ο κ. Κόκκαλης επισκέφθηκε τα Φάρσαλα, είχε επαφές με φορείς και πολίτες, ενώ πραγματοποίησε και αυτοψία σε μία από τις περιοχές όπου προκλήθηκαν ζημιές από τα πλημμυρικά φαινόμενα του περασμένου φθινοπώρου.

Σε δήλωσή του ο Λαρισαίος Βουλευτής τόνισε τα εξής: «Πριν από λίγους μήνες, ο Υφυπουργός Υποδομών κ. Νίκος Ταχιάος βρέθηκε στα Φάρσαλα μαζί με πολυμελές κυβερνητικό κλιμάκιο και υποσχέθηκε έργα για την επαρχία άνω των 29 εκ. ευρώ, με στόχο να επιστρέψει ο τόπος σε μία κανονικότητα μετά τα φαινόμενα του «Daniel» και του «Elias».

Μιλάμε για γέφυρες, δρόμους και όλα όσα ακόμη πρέπει να γίνουν στον Δήμο Φαρσάλων που τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει χτυπηθεί ανελέητα από αλλεπάλληλες θεομηνίες.

Ωστόσο, προς το παρόν οι κάτοικοι των Φαρσάλων πνίγονται κυριολεκτικά στη… σκόνη των υποσχέσεων, αφού ο κ. Ταχιάος δεν έχει υλοποιήσει ούτε καν τα πιο εύκολα, δύο δρόμους μέσα στην πόλη που δεσμεύτηκε πως θα ανακατασκευάσει το Υπουργείο Υποδομών.

Κι όλα αυτά, όταν σε λιγότερο από δύο μήνες θα κλείσουμε ένα χρόνο από τις περυσινές πλημμύρες. Καλούμε τον Υφυπουργό Υποδομών αλλά και την κυβέρνηση, να σταματήσουν τις επισκέψεις που προσφέρουν «τσάι και συμπάθεια» στους πληγέντες και να προχωρήσουν άμεσα σε έργα» κατέληξε ο κ. Κόκκαλης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ