Το «Ταράτσα film festival» Λάρισας ταξιδεύει στη Θεσσαλία

Το Ταράτσα Film Festival Λάρισας, όπως κάθε Αύγουστο ταξιδεύει στη Θεσσαλία μαζί με βραβευμένες ταινίες από το Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Δράμας.

Η πρώτη στάση έγινε ήδη 1 Αυγούστου στον Αλμυρό, με τον κόσμο να γεμίζει το The Ritz Bar.

Συνέχεια έχει στις 7 Αυγούστου η Ραψάνη, όπου θα γίνει προβολή των ταινιών στο Μουσείο Οίνου και Αμπέλου, σε συνεργασία με το Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας – Ξενώνας Ραψάνη.

Επόμενη στάση, στις 8 Αυγούστου στη Βελίκα στο Las Ramblas – Spitaki.

Τελευταία στάση, στις 24 Αυγούστου στην Ανατολή Αγιάς, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ανατολιτών «Ιωάννης ο Πρόδρομος» η προβολή των ταινιών θα γίνει στον αύλειο χώρο του σχολείου.

Οι προβολές ξεκινούν στις 21.00 και είναι με ελεύθερη είσοδο!

Guest movie

Στις 8 Αυγούστου στο Las Ramblas – Spitaki μετά την προβολή των βραβευμένων ταινιών από το Διεθνές Φεστιβάλ Δράμας, θα προβληθεί η ταινία «Δηκεοσίνι» της Χριστίνας Χαρχαρίδη.

Μία ταινία μικρού μήκους εμπνευσμένη από πραγματικά γεγονότα, που διαπραγματεύεται το ζήτημα της δικαιοσύνης. Σε μια κοινωνία όπου οι οικονομικές, οι κοινωνικές και οι πολιτικές συνθήκες δημιουργούν ανισότητες η καθημερινότητα πολλών ανθρώπων γίνεται δύσκολη. Η προσωπική ιστορία της Ζωής, και μια σειρά γεγονότων που εκτυλίσσονται παράλληλα, θέτουν τα παραπάνω ερωτήματα στον θεατή και τον αφήνουν να προβληματιστεί μέχρι που φτάνει το δίκαιο και που αρχίζει το άδικο.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους η Νένα Μεντή και ο Γιώργος Ζιόβας. Εμφανίζονται επίσης οι ηθοποιοί Αθηνά Σακαλή, Νίκος Παπαργύρης, Μελίνα Χριστακοπούλου, Κωνσταντίνος Κουτσιάης και Δημήτρης Χαβρές.

Το σενάριο και τη σκηνοθεσία υπογράφει η Χριστίνα Χαρχαρίδη και τη διεύθυνση παραγωγής η AZiMA PRODUCTiONS. Η ταινία αυτή είναι η πρώτη δημιουργία της Χριστίνας Χαρχαρίδη ως σκηνοθέτιδα και σεναριογράφος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ