Βανδαλισμοί στο κλειστό γυμναστήριο των Φαρσάλων – Στη δικαιοσύνη προσφεύγει ο δήμος

Ένα θλιβερό περιστατικό με βανδαλισμούς σημειώθηκε σε χώρους του κλειστού γυμναστηρίου του Δήμου Φαρσάλων τα προηγούμενα εικοσιτετράωρα. Άγνωστος ή άγνωστοι προκάλεσαν σημαντικές φθορές στις κτηριακές υποδομές.

Ήδη ο Δήμος Φαρσάλων, κινεί όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες ώστε ο υπαίτιος ή οι υπαίτιοι να βρεθούν αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου τόνισε πως «προσπαθούμε ακόμη να αποκαταστήσουμε τις τεράστιες ζημιές από τις πλημμύρες του περασμένου Σεπτεμβρίου, όμως κάποιοι ανεγκέφαλοι δεν σέβονται ούτε τον ιδρώτα, ούτε το υστέρημα των πολλών. Το κλειστό γυμναστήριο αποτελεί μία αθλητική υποδομή – πνεύμονα μαζικού αθλητισμού για την κοινωνία και θα το διαφυλάξουμε με κάθε τρόπο.

Το ίδιο ζητάμε και από τους συμπολίτες, να προστατεύουν τη δημόσια περιουσία γιατί ανήκει σε όλους μας και κάθε ζημιά που προκαλείται, επιβαρύνει το σύνολο. Γι’ αυτό και ζήτησα από τους συνεργάτες μου να προβούν σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες ώστε όποιος ή όποιοι το έκαναν αυτό, να τιμωρηθούν παραδειγματικά από τη Δικαιοσύνη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ