Η παιδική μουσικοθεατρική παράσταση «Τα Γενέθλια της Ριρίκας» έρχεται στην Μελιβοία!

Μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η παιδική μουσικοθεατρική παράσταση «Τα Γενέθλια της Ριρίκας» με την Μαρία Κηλαηδόνη τον χειμώνα που μας πέρασε στο Θέατρο «Μεταξουργείο», η παράσταση ταξιδεύει τώρα στην Θεσσαλία! Συγκεκριμένα στο πλαίσιο του φεστιβάλ «Από τον Κίσαβο ως το κύμα» που διοργανώνει η περιφέρεια Θεσσαλίας, η παράσταση θα δοθεί την Παρασκευή 9 Αυγούστου στο υπαίθριο θέατρο Μελιβοίας, πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Δήμο Αγιάς και με δωρεάν είσοδο.

Λίγα λόγια για την ιστορία

Σήμερα είναι τα γενέθλια της Ριρίκας, της αρκουδίτσας! Φέτος όμως είναι η πρώτη χρονιά που θα γιορτάσει μόνη της αφού πρόσφατα μετακόμισε σε ένα άλλο βουνό, μακριά από την οικογένεια της για να ζήσει μόνη της. Για να της φτιάξει η διάθεση σκέφτηκε να κατέβει στην πόλη για να φάει το αγαπημένο της παγωτό φιστίκι από το καλύτερο παγωτατζίδικο του κόσμου!

Μια ιστορία που μιλάει με απλό τρόπο στα παιδιά για την τεράστια αξία της φιλίας και μας μαθαίνει ότι για όλα τα προβλήματα υπάρχει μια λύση!
Λίγα λόγια για την παράσταση

Η παράσταση είναι βασισμένη στο ομώνυμο παιδικό βιβλίο της Μαρίας Κηλαηδόνη που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Πατάκη και, εκτός από το υπέροχο παραμύθι, περιλαμβάνει τραγούδια σε στίχους και μουσική της ίδιας, που κυκλοφορούν από την Minos EMI.
Επί σκηνής, η Μαρία Κηλαηδόνη και δύο ακόμα μουσικοί, ο Θέμος «Apicos» Ρίζος στην κιθάρα και ο Αλέξης Στενάκης στο πιάνο και το κλαρινέτο, ερμηνεύουν τους ρόλους του παραμυθιού και παίζουν ζωντανή μουσική, «συστήνοντας» μας τη Ριρίκα και τους φίλους της μέσα από ένα μουσικοθεατρικό ταξίδι γεμάτο φαντασία και πολύ χιούμορ!

Τα Γενέθλια της Ριρίκας
Μουσικοθεατρική παράσταση
Διάρκεια: 55’
Σκηνοθεσία: Γιασεμί Κηλαηδόνη
Πρωτότυπη μουσική: Μαρία Κηλαηδόνη
Παίζουν: Μαρία Κηλαηδόνη
Θέμος «Apicos» Ρίζος
Αλέξης Στενάκης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ