Στην ορεινή Καλλιπεύκη για το αντάμωμα ο Δήμαρχος Τεμπών Γ. Μανώλης

Στην όμορφη ορεινή Καλλιπεύκη του Δήμου Τεμπών παρευρέθηκε ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Μανώλης, συνοδευόμενος από τον δημοτικό σύμβουλο κ. Βασίλειο Σίμο.

Το καλοκαιρινό βράδυ Σαββάτου 10 Αυγούστου, πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο ετήσιο Αντάμωμα Καλλιπευκιωτών.
Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Απανταχού Καλλιπευκιωτών “Η ΠΑΤΩΜΕΝΗ”, υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Τεμπών και της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Πλήθος κόσμου, κάτοικοι του χωριού και επισκέπτες κατέκλυσαν την πλατεία και απόλαυσαν τη δροσερή βραδιά υπό τους ήχους της παραδοσιακής ορχήστρας του Θανάση Καλούση.
Το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου άνοιξε την εκδήλωση και στη συνέχεια ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Μανώλης απηύθυνε ένα σύντομο χαιρετισμό σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Μεταξύ άλλων, ανέφερε:

“Η παρουσία σας εδώ απόψε καταδεικνύει την αγάπη προς το όμορφο ορεινό χωριό σας καθώς και την πίστη σας για τη διατήρηση της τοπικής μας παράδοσης, των ηθών και εθίμων. Είναι πράγματι ελπιδοφόρο, ότι η νέα γενιά επιθυμεί να συνεχίσει την παράδοση και αυτό το γεγονός μας ευχαριστεί όλους.

Στον Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Απανταχού Καλλιπευκιωτών αξίζουν συγχαρητήρια για όσα προσφέρουν. Εύχομαι από καρδιάς επιτυχία στηνν αποψινή σας εκδήλωση. Καλή συνέχεια, καλή διασκέδαση σε όλους και καλή αντάμωση του χρόνου”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ