Εσκίογλου για έναρξη νέας σχολικής χρονιάς: «Η γνώση δίνει τα φτερά για την επίτευξη κάθε στόχου!»

«Η γνώση δίνει τα φτερά για την επίτευξη κάθε στόχου!» τονίζει μεταξύ άλλων στο μήνυμά του για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, ο Δήμαρχος Φαρσάλων και Αντιπρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Θεσσαλίας κ. Μάκης Εσκίογλου.

Αναλυτικά το μήνυμά του: «Το ξεκίνημα κάθε νέας σχολικής χρονιάς έρχεται πάντα με αισιοδοξία και διάθεση για μαθητές και εκπαιδευτικούς. Είναι η απαρχή μίας νέας σελίδας γεμάτη νέες εμπειρίες και γνώσεις.

Είναι η ευκαιρία για τους μαθητές, να κάνουν βήματα μπροστά, να αποκτήσουν περισσότερα εφόδια και να πλησιάσουν ακόμη περισσότερο στα όνειρά τους.
Είμαι σίγουρος πως όλοι οι εκπαιδευτικοί, θα είναι αρωγοί σε αυτή τους την προσπάθεια, όπως και οι οικογένειές των παιδιών τους που τους στηρίζουν.

Από την πλευρά μας, ως Δήμος Φαρσάλων, παρά την συγκυρία και τα πολλά προβλήματα που μας άφησαν οι φυσικές καταστροφές, κάναμε και θα συνεχίσουμε να κάνουμε ό,τι είναι δυνατό, ώστε να τους προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες μάθησης.
Μέσα από τις σχολικές επιτροπές και σε διαρκή επαφή με της διευθύνσεις εκπαίδευσης, τους διευθυντές των σχολείων και τους συλλόγους γονέων, θα συνεχίσουμε να ανταποκρινόμαστε σε κάθε ζήτημα που θα προκύπτει.

Γιατί για εμάς, δεν υπάρχει τίποτε σημαντικότερο από το χαμόγελο ενός παιδιού την ώρα που αποκτά τη γνώση.
Μία ασιατική παροιμία λέει πως «Ένα παιδί χωρίς παιδεία είναι σαν ένα πουλί χωρίς φτερά». Μέσα από την μάθηση λοιπόν, να ανοίξουν τα φτερά για τη ζωή που ο καθένας ονειρεύεται!
Θέλω να ευχηθώ καλή σχολική χρονιά με υγεία και δύναμη σε όλους και όλες τις εκπαιδευτικούς, στους μαθητές και στις μαθήτριες και στις οικογένειές τους!»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ