Θεσσαλικό Θέατρο: Ακρόαση Κεντρικής Σκηνής 2024-2025

Το Θεσσαλικό Θέατρο αναζητά για τις ανάγκες της παραγωγής της Κεντρικής Σκηνής για την θεατρική περίοδο 2024-2025 γυναίκες επαγγελματίες ηθοποιούς, με ερμηνευτική ηλικία από 18 έως 40 ετών.

Οι ακροάσεις θα πραγματοποιηθούν από την σκηνοθέτρια Γεωργία Μαυραγάνη και τους συνεργάτες της στην Αθήνα και στην Λάρισα.

Ζητούμενα ακρόασης:

Οι ενδιαφερόμενες που θα επιλεγούν να συμμετέχουν θα πρέπει να έχουν προετοιμάσει έναν κωμικό μονόλογο από κείμενα της ελληνικής και διεθνούς δραματουργίας. Θα ζητηθεί αυτοσχεδιασμός.
Θα πρέπει να φορούν άνετα ρούχα και παπούτσια και να έχουν μαζί τους τυπωμένο το βιογραφικό τους σημείωμα και δύο πρόσφατες φωτογραφίες (μία ολόσωμη και μία κοντινή).

Σημειώσεις:

Αθήνα:
Οι ακροάσεις θα πραγματοποιηθούν στο διάστημα 24 με 26 Σεπτεμβρίου 2024, στο Θέατρο Βέμπο. Οι ακριβείς ημερομηνίες και ώρες θα σταλούν σε όσες επιλεγούν.

Λάρισα:
Οι ακροάσεις θα πραγματοποιηθουν στο διάστημα 28 με 30 Σεπτεμβρίου 2024, στο Θέατρο «Κώστας Τσιάνος». Οι ακριβείς ημερομηνίες και ώρες θα σταλούν σε όσες επιλεγούν.

Κατάθεση βιογραφικών:
Οι ενδιαφερόμενες παρακαλούνται να στείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα και δύο πρόσφατες φωτογραφίες (μία ολόσωμη και μία κοντινή), σε ένα κοινό αρχείο μορφής Pdf, από 14 Σεπτεμβρίου μέχρι 21 Σεπτεμβρίου 2024, ηλεκτρονικά, στο email: akroaseis.thessalikotheatro1983@gmail.com σημειώνοντας απαραιτήτως στο θέμα του email: «ΑΚΡΟΑΣΗ-ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ 2024-2025», καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας.

Βιογραφικά που θα σταλούν εκπρόθεσμα δεν θα γίνουν δεκτά.
Στις ακροάσεις θα κληθούν όσες, επιλεγούν μετά από αξιολόγηση του βιογραφικού τους. Η αξιολόγηση θα γίνει από την σκηνοθέτρια Γεωργία Μαυραγάνη.
Η ειδοποίηση θα γίνει ηλεκτρονικά με email έως 23 Σεπτεμβρίου.

Η συλλογή και η επεξεργασία των στοιχείων προσωπικών δεδομένων (στοιχεία επικοινωνίας, φωτογραφίες) θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνον για τη συγκεκριμένη διαδικασία της ακρόασης και δεν θα πραγματοποιηθεί καμία άλλη επεξεργασία τους μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιλογής των υποψηφίων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ