Χορευτικές εκδηλώσεις για τα «Ελευθέρια 2024» χθες στο Δαμάσι

Χορευτικές εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν από τον Εκπολιτιστικό Μορφωτικό Σύλλογο Δαμασίου, με τη συμμετοχή φιλοξενούμενων χορευτικών τμημάτων στην Κεντρική Πλατεία Δαμασίου, πραγματοποιήθηκαν χθες το απόγευμα στο πλαίσιο των «Ελευθέριων 2024».

Η πλατεία του χωριού, κάτω από το εμβληματικό κάστρο, μεταμορφώθηκε σε ένα πανηγύρι χορού, μουσικής και παράδοσης, ενώ παράλληλα τιμήθηκε η ιστορία και ο πολιτισμός της περιοχής.

Στον εορτασμό συμμετείχαν οι εξής σύλλογοι: ο Εκπολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Δαμασίου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νεοχωρίου Χαλκιδικής, ο Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Βλαχογιαννίου και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φύλλου Καρδίτσας.

Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Τυρνάβου Στέλιος Τσικριτσής, ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Σωτήρης Σουλούκος, οι αντιδήμαρχοι Τυρνάβου Νίκος Αρβανίτης, Ευγενία Μαμανού, Νίκος Μπαντόγιας, Νίκος Νταλαγιάννης, Διαμάντω Μπάσμπα, η πρόεδρος του Δεληχείου Ιδρύματος και δημοτική σύμβουλος Άννα Τζαλή, ο πρόεδρος της κοινότητας Γιώργος Τσανάκας, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, καθώς και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της περιοχής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ