Image Not Found

ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΟΙ 41 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΦΘΗΝΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ

Δήλωση του γραμματέα αυτοδιοίκησης των ΑΝΕΛ Γιώργου Ακριβούλη

ακριβΌσα ζούμε τα τελευταία εικοσιτετράωρα από τον θίασο της μνημονιακής αναλγησίας ξεπερνούν κάθε προηγούμενο. Την ώρα που καθημερινά μετράμε νεκρούς λόγω της αδυναμίας τους να ζεσταθούν και ολόκληρη η χώρα πνίγεται από την τοξική αιθαλομίχλη, ο ανεκδιήγητος υπουργός των Οικονομικών προκαλεί για ακόμη μια φορά με τις φθηνές του δικαιολογίες.

Περιμένω με αγωνία να δω την αντίδραση των 41 βουλευτών της ΝΔ, οι οποίοι αφού πρώτα έσπευσαν να δώσουν, για μια ακόμη φορά, τη στήριξή τους στις αντιλαϊκές πολιτικές, μετά για καθαρά επικοινωνιακούς λόγους ζήτησαν τη μείωση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης, για να εισπράξουν ένα μεγαλοπρεπές «όχι».

Ας καταλάβουν πως οι δικαιολογίες τους τελειώνουν και ο λαός καταλαβαίνει τον εμπαιγμό. Η ώρα της δικαιοσύνης έρχεται.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

Τα πιο δημοφιλή Σήμερα

Τελευταία Νέα