ΜΕ ΤΟΝ Μ. ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο ΑΝ. ΚΑΛΑΚΑΛΑΣ

kalakalΑκούραστος  ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Τυρνάβου της ΝΔ Ανδρέας Ι. Καλακαλάς οργώνει στην κυριολεξία ολόκληρο το δήμο και όχι μόνο, στην προσπάθεια του να προωθήσει τον συνδυασμό που στηρίζει το κόμμα του από χωριό σε χωριό.

Σε κομματική εκδήλωση το Σάββατο 5/4/2014, στην οποία κύριος ομιλητής ήταν ο κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης βουλευτης του κομματος, υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ και πρώην γραμματέας του κόμματος, ο κ. Καλακαλάς είχε συνάντηση μαζί και συζήτησαν για την πορεία του κόμματος προς τις δημοτικές εκλογές στο δήμο Τυρνάβου.

Σε δήλωσή του για τη συνάντηση ο κ. Καλακαλάς ανέφερε τα εξής:

«Με το τέλος της ομιλίας του Μανωλη Κεφαλογιαννη, ειχα συνάντηση μαζι του και συνομιλια και συζητησαμε για θεματα αυτοδοιηκητικων και ευρωεκλογών.

Του ανελυσα την κατασταση του δημου μας, την εκλογικη μας ετοιμοτητα και τον ενημερωσα για το ψηφοδελτιο του κομματος μας, της Νεας Δημοκρατιας στις επερχομενες δημοτικες εκλογες.

Του εκανα επισης γνωστο οτι, ενας γνωστος γυρολογος της πολιτικης πλησιαζει κομματικα μας στελεχη και λεγοντας τους ψεματα, οτι δηθεν αυτος αντιπροσωπευει την Νέα Δημοκρατια προσπαθεί να αποσπάσει την υποψηφιοτητα τους και την στηριξη τους.

Το ψηφοδελτιο της Νέας Δημοκρατιας στον Τυρναβο ειναι ενα και επικεφαλης του ειναι η Τασια Ψύρρα και ο Θανασης Νασικας».

Ο Μανώλης Κεφαλογιαννης αφού ευχήθηκε καλό αγώνα, εξέφρασε την πίστη του για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαϊου και  συνέστησε στον κ. Καλακαλα να δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στο επικοινωνιακό κομμάτι για να καταστήσει σαφές ποιο συνδυασμό στηρίζει το κόμμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ