ΈΚΤ. ΝΑΣΙΩΚΑΣ: ΤΑΥΤΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

ΑΤΑ 2 (Αντιγραφή)«Είμαστε απέναντι σε συμφέροντα, συστήματα και κάθε είδους εξαρτήσεις. Μοναδικός γνώμονας και οδηγός μας είναι η Λάρισα. Η προκοπή των πολιτών, η αντιστροφή της σημερινής παρακμιακής πορείας της πόλης και η χάραξη ενός δρόμου που οδηγεί στη «Λάρισα των επομένων δεκαετιών». Είμαστε το νέο και ελπιδοφόρο.

Αυτό μας διακρίνει από άλλες παρατάξεις που δοκιμάστηκαν στα τοπικά πράγματα, τόσο σε θέσεις διοίκησης, όσο και σε θέσεις αντιπολίτευσης τις προηγούμενες τετραετίες».

Αυτό τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων και επικεφαλής της κίνησης ελπίδας «Λάρισα- Ανθρώπινη Πόλη» κ. Έκτορας Νασιώκας μιλώντας σε μεγάλη συγκέντρωση στην πλατεία ΑΤΑ.

«Το κίνημα των πολιτών που αγκάλιασε τις θέσεις της παράταξής μας και στρατεύεται μαζί μας δεν εγγυάται μόνο τη νικηφόρο πορεία στις εκλογές της 18ης Μαΐου, αλλά κυρίως την επιτυχή εφαρμογή του πρωτοποριακού προγράμματος της παράταξης στο δύσκολο περιβάλλον της επόμενης πενταετίας», επισήμανε ο υποψήφιος δήμαρχος και ανέπτυξε τους βασικούς άξονες του προγράμματος της παράταξης «Λάρισα – Ανθρώπινη Πόλη».

ΑΤΑ 1 (Αντιγραφή)«Δέσμευσή μας είναι να εργαστούμε από την πρώτη ημέρα της θητείας μας για ένα Δήμο Λαρισαίων που να απαντά στις προκλήσεις του αύριο, με συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό γίγνεσθαι της αστικής ανάπτυξης, ένα Δήμο αλληλέγγυο, ικανό, συνεκτικό, έξυπνο, προσβάσιμο, αειφόρο, καινοτόμο, ανθρωποκεντρικό», υπογράμμισε και εξειδίκευσε τις θέσεις της παράταξης για τις συνοικίες και ιδιαίτερα τη συνοικία των Αγίων Σαράντα και της ευρύτερης περιοχής.

Ο κ. Έκτορας Νασιώκας δεσμεύτηκε ότι «ως αυριανή δημοτική αρχή η Λάρισα – Ανθρώπινη Πόλη» έχει τη βούληση να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της συνοικίας σε αγαστή συνεργασία με τους πολίτες και τους τοπικούς φορείς. Η αποκέντρωση αρμοδιοτήτων και πόρων στο Διαμερισματικό συμβούλιο για θέματα της συνοικίας αποτελεί υπέρτατη προτεραιότητα για την παράταξη μας», διαβεβαίωσε καταχειροκροτούμενος.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ