Καβγάς σε δημόσια θέα: Η Hellenic Train αδειάζει ΟΣΕ για το περιστατικό στη Σίνδο
Στο ίδιο έργο θεατές: Hellenic Train και ΟΣΕ επιδίδονται σε πινγκ πονγκ ευθυνών με φόντο το νέο περιστατικό στον σιδηρόδρομο.
Επίκη επικοινωνιακή διαμάχη σε δημόσια θέα μεταξύ ΟΣΕ και Hellenic Train για το περιστατικό που κατήγγειλαν επιβάτες τρένου στη Λάρισα και την αμαξοστοιχία που μπήκε για λίγα λεπτά σε λάθος γραμμή στην περιοχή της Σίνδου.
Συγκεκριμένα, η Hellenic Train με ανακοίνωσή της επιβεβαιώνει την τρομακτική καταγγελία που θύμισε το έγκλημα των Τεμπών, απαντώντας στις αιχμές που άφησε νωρίτερα ο ΟΣΕ κατά της εταιρείας, ο οποίος μάλιστα επέδειξε ιδιαίτερη σπουδή να κάνει ονομαστική αναφορά στην «Εφημερίδα των Συντακτών», επιχειρώντας να διαψεύσει την είδηση, ενώ την καταγγελία περί κίνησης στη λάθος γραμμή την έγραψαν πάρα πολλά ειδησεογραφικά μέσα.
Η Hellenic Train αναφέρει χαρακτηριστικά πως «κατά την είσοδο της αμαξοστοιχίας 2591 στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Σίνδου, ο μηχανοδηγός αντιλήφθηκε έγκαιρα και χωρίς να έχει προηγηθεί σχετική ειδοποίηση από τον σταθμάρχη ότι η χάραξη της γραμμής εισόδου δεν ήταν η σωστή. Ο μηχανοδηγός ακινητοποίησε αμέσως τον συρμό και ενημέρωσε τον σταθμάρχη. Ο σταθμάρχης τον πληροφόρησε ότι υπήρχε τεχνικό πρόβλημα στα κλειδιά αλλαγής γραμμής και του έδωσε οδηγία να συνεχίσει στην τροχιά στην οποία βρισκόταν, ώστε στη συνέχεια να κάνει οπισθοπορεία και να εισέλθει ξανά στον σταθμό για να αποβιβαστούν οι επιβάτες». ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

























