Ρ. ΚΑΡΑΛΑΡΙΩΤΟΥ: ΧΡΕΟΣ ΤΙΜΗΣ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ

???????????????????????????????Το Γηροκομείο Λάρισας επισκέφτηκε η επικεφαλής του Συνδυασμού «Λάρισα – Νέα Αρχή», και υποψήφια δήμαρχος Λαρισαίων Ρένα Καραλαριώτου, σε μια συμβολική κίνηση ενόψει των εορτών του Πάσχα.

Η κ. Καραλαριώτου μαζί με υποψηφίους του Συνδυασμού της, έμεινε για ώρα στο Γηροκομείο, είχε εγκάρδια συνομιλία με τους ηλικιωμένους και μοίρασε ευχές και πασχαλινά δώρα. Παράλληλα είχε συνάντηση με το Διευθυντή του Ιδρύματος κ. Παύλο Τσούμα και με το προσωπικό που την ενημέρωσαν για τα προβλήματα και κυρίως για τα πενιχρά οικονομικά του που μειώθηκαν ακόμη περισσότερο λόγω της οικονομικής κρίσης.

«Δεν είναι μέρες για δηλώσεις και εξαγγελίες», τόνισε σε δήλωση της μετά την επίσκεψη η κ. Καραλαριώτου. Το θέμα του Γηροκομείου της Λάρισας πρέπει να επιλυθεί οριστικά με σοβαρή οικονομική ενίσχυση και θεσμοθετημένους πόρους που θα εξασφαλίζουν  τις πλέον άριστες συνθήκες για όσους διαμένουν εκεί. Θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για την πλήρη και ριζική αναβάθμιση του Ιδρύματος όπως και για τη δημιουργία δομών που θα στηρίζουν την τρίτη ηλικία. Είναι το αυτονόητο χρέος που έχουμε απέναντι στους πατεράδες και τις μανάδες μας. Είναι θέμα τιμής και σεβασμού προς τους ανθρώπους που κουράστηκαν στη ζωή τους και οι οποίοι τώρα δικαιούνται αξιοπρεπή γεράματα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ