ΕΤΕ ΔΕΗ: ΒΑΖΟΥΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΗ

Κλείνουν τα υποπρακτορεία Τυρνάβου και Αγιάς και έρχεται λουκέτο στα πρακτορεία Ελασσόνας και Φαρσάλων

ΕΤΕΠραγματοποιήθηκε στις 24/4/2014 στο Βόλο στην αίθουσα τεχνιτών της ΔΕΗ, σύσκεψη της ΕΤΕ ΔΕΗ (Διοικούσες Επιτροπές Θεσσαλίας). Τα παράλογα και άδικα σχέδια της συγκυβέρνησης για να ξεπουλήσουν τη ΔΕΗ και τη Δημόσια Περιουσία της σε ιδιωτικά συμφέροντα, βρίσκουν την ΕΤΕ ΔΕΗ σε αγωνιστική επαγρύπνηση.

Οι υπηρέτες της τρόικας ψήφισαν πριν από λίγο καιρό με νόμο την εκποίηση του εθνικού δικτύου μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας και με αδίστακτο τρόπο συνεχίζουν το καταστροφικό τους έργο χτυπώντας την καρδιά της ΔΕΗ που είναι οι λιγνιτικές και υδροηλεκτρικές μονάδες παραγωγής, παραδίνοντας τις στρατηγικές υποδομές της πατρίδας μας και ολόκληρης της οικονομικής δραστηριότητας της ΔΕΗ σε ιδιωτικά συμφέροντα. 60 χρόνια τώρα η ΔΕΗ ηλεκτροδοτεί όλη τη χώρα και κάνει κοινωνικό έργο.

60 χρόνια τώρα προσφέρει στον κρατικό προϋπολογισμό και δεν αφαιρεί, διότι έχει αποδείξει ότι λειτουργεί χάριν του δημοσίου συμφέροντος. Η διαδικασία ψήφισης του νομοσχεδίου πάγωσε λόγω των ευρωεκλογών για να κοροϊδέψουν το λαό παίρνοντας μερικές ψήφους και επιλέξανε τον αλαζονικό τρόπο να κλείσουν τα πρακτορεία Ελασσόνας και Φαρσάλων και τα Υποπρακτορεία Τυρνάβου και Αγιάς.

Θέλουν να κάνουν τους συμπολίτες μας να αγανακτήσουν ακόμα περισσότερο. Οι Διοικούσες Επιτροπές από σήμερα θα ξεκινήσουν ενημέρωση στους παραπάνω φορείς και δήμους ώστε η ΓΕΝΟΠ μαζί με το λαό να αποτρέψουν αυτό το έγκλημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ