ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ

diazoma1Φεστιβάλ Αρχαίου Θεάτρου μέχρι το τέλος της θητείας του, με ότι αυτό συνεπάγεται σε κόστος, κατεδαφίσεις και … τρέξιμο, υποσχέθηκε ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης στο πλαίσιο της γενικής συνέλευσης του «Διαζώματος», που πραγματοποιήθηκε χθες στο Α’ Αρχαίο Θέατρο Λάρισας.

Άψογη διοργάνωση, μαγεμένοι όλοι από την αύρα του χώρου, «γελούσαν και τ’αυτιά» του εμπνευστή του «Διαζώματος» Σταύρου Μπένου αλλά και της γ.γ του ΥΠΠΟ Λίνας Μενδώνη.

Ήταν όλοι εκεί. Κώστας Τσιάνος, Λυδία Κονιόρδου, ο βραβευμένος αρχαιολόγος Αθ. Τζαφάλιας, η ψυχή του «Διαζώματος» στη Λάρισα Γιάννης Σάπκας, τα κοστούμια του σπουδαίου Γιώργου Ζιάκα, η Μικτή Χορωδία του ΔΩΛ υπό τη δ/νση του Δημ.Καρβούνη,  το Λύκειο Ελληνίδων, οι τυμπανιστές του Γ. Μακρυγιάννη αλλά και μαθητές του Μουσικού Σχολείου Λάρισας και το τμήμα κρουστών της ΕΜΛ-Φιλιππούπολης ενώ δεν πέρασε απαρατήρητη η παρουσία της Κατερίνας Περιστέρη, υπεύθυνης για την ανασκαφή στην Αμφίπολη.

diazoma2Μπράβο σε όλους αλλά κυρίως μπράβο στους εθελοντές και σε όλους τους… αφανείς της εκδήλωσης!

Δεν ήταν και λίγοι που σιγοψιθύρισαν «επιτέλους» ακούγοντας τον κ. Καλογιάννη. Έχεις δρόμο και 5 χρόνια μπροστά σου δήμαρχε. Και όπως αποδείχτηκε είμαστε πολλοί αυτοί που περιμένουμε!!!

Ειρήνη Παπουτσή

φωτο: Φώτης Νατσιούλης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ