ΑΠ’ ΟΛΑ ΕΙΧΕ Η ΒΟΥΛΗ: ΓΕΛΙΑ, ΧΕΙΡΑΨΙΕΣ, ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ… ΠΥΡΕΤΟ!

Θερμές χειραψίες, γέλια, κωδικοποιημένες σημειώσεις, αλλά και… ιατρικές γνωματεύσεις στην Ολομέλεια της Βουλής, κατά τη διάρκεια της εκλογής νέου προέδρου.

Με αφορμή το γεγονός πως κάποτε ο Βασίλης Λεβέντης είχε συνεργαστεί με τον πατέρα του πρωθυπουργού, οι δύο πολιτικοί είχαν έναν σύντομο διάλογο επ΄αυτού.

Από το αδιάκριτο βλέμμα του φακού δεν ξέφυγαν οι σημειώσεις του υπ. Επικρατείας, Αλέκου με ολόκληρο κεφάλαιο «Λεβέντης», καθώς και η Θεανώ Φωτίου που περιεργαζόταν διαφημιστικό ένθετο εφημερίδας με κινητά τηλέφωνα.

Ο Νικήτας Κακλαμάνης πάντως υπερέβη την πολιτική αντιπαράθεση και στο καφενείο της Βουλής αφού πρώτα βρήκε την Θεανώ Φωτίου άρχισε να της μιλάει για τα «περιβόητα» γεμιστά και λέγοντάς της στο τέλος: «Λες για τα γεμιστά αλλά έμενα μου είχες πει ότι είσαι καλή μαγείρισσα και θα μου κάνεις το τραπέζι και ακόμα τίποτα»

Τέλος, η βουλευτής των ΑΝΕΛ, Έλενα Κουντουρά, φάνηκε να μη νιώθει καλά και ζήτησε τις ιατρικές συμβουλές του συναδέλφου της από το ΠΑΣΟΚ, Λεωνίδα Γρηγοράκου, καθώς πήγε στη Βουλή άρρωστη.

Πάντως τα φλας τράβηξε για μία ακόμη φορά η ενδυματολογική επιλογή της Όλγας Κεφαλογιάννη.

newsonly.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ