ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ Τ.Ο. ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΣ ΚΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ

Με σύνθημα ‘’Ζωή ολόκληρη, όχι με δόσεις’’, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη η εκδήλωση της Τ.Ο. Μαθητών Λάρισας της ΚΝΕ στην πλατεία του Φρουρίου. Η εκδήλωση αγκαλιάστηκε από το μαθητόκοσμο και τη νεολαία της πόλης, οι οποίοι συζήτησαν με τα μέλη της ΚΝΕ και συμπλήρωσαν το ερωτηματολόγιο της οργάνωσης με θέμα τα ναρκωτικά.

Τα μέλη και οι φίλοι της ΚΝΕ με την ανακοίνωση της οργάνωσης κάλεσαν τους μαθητές της πόλης να προβληματιστούν και να στρέψουν την πλάτη στα ναρκωτικά, να ακολουθήσουν αγωνιστική στάση ζωής απέναντι σε κάθε δυσκολία και να μην καταφεύγουν σε ‘’ψεύτικους παραδείσους’’.

Η κεντρική ομιλία πραγματοποιήθηκε από τον Αριστείδη Λαμπρούλη, μαθητή και μέλος της ΚΝΕ, ο οποίος μεταξύ άλλων σημείωσε :

‘’Ο κύριος διακινητής των ουσιών αυτών μέσα στην κοινωνία και τη νεολαία είναι αυτό το σάπιο σύστημα ,ο καπιταλισμός. Αυτό το σύστημα που προσφέρει απλόχερα τα ναρκωτικά για δύο λόγους. Πρώτον ,διότι τα κέρδη από το εμπόριό τους είναι αμύθητα. Υπάρχουν έμποροι ,διακινητές που έχουν θησαυρίσει από αυτή τη διαδικασία και υπάρχουν επίσης στοιχεία και ονόματα που το μαρτυρούν. Δεύτερον ,διότι η θολούρα στο μυαλό προστατεύει την εξουσία του συστήματος ,καθώς μετατρέπει τη νέα γενιά από πρωτοπορία ,από πρωταγωνιστές της ζωής σε απαθείς αποδέκτες της βάρβαρης πολιτικής.

Παθητικοποιεί τη νεολαία .Γι’ αυτό και τα ναρκωτικά είναι όπλο στο χέρι του συστήματος προκειμένου να δείξει στη νέα γενιά ένα δρόμο ”διαφυγής” ,με απώτερο σκοπό να την απομακρύνει από το δρόμο στον οποίο πρέπει να βαδίσει ,που είναι ο δρόμος της ανατροπής ,ο δρόμος του αγώνα ,της αντίστασης και της πάλης και όχι της αδράνειας και της υποταγής’’.
Η εκδήλωση έκλεισε με συναυλία από μαθητικά hip-hop σχήματα από το 1ο-2ο και 4ο ΕΠΑΛ Λάρισας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ