ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΒΙΕΝΝΗ ΜΕ ΤΟ MANDELAS TOURS

Πενθήμερη εκδρομή από τις 26 Δεκεμβρίου σε Βουδαπέστη – Βιέννη προτείνει το τουριστικό γραφείο Mandelas Tours για τις φετινές γιορτές. Αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδρομής διαμορφώνεται ως εξής:

1η ημέρα 26/12/16:  ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ (1130χλμ.) Συγκέντρωση και αναχώρηση για την Βουδαπέστη, το Μαργαριτάρι του Δούναβη. Κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις στην διαδρομή άφιξη αργά το απόγευμα, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο , και χρόνος ελεύθερος στον κεντρικό πεζόδρομο Βάτσι Ούτσα.

2η ημέρα 27/12/16 : ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ Μετά το πρωινό ξεκινάμε την γνωριμία μας με τν πόλη  όπου θα δούμε την πλατεία των Ηρώων, με το μνημείο της Χιλιετηρίδας, το καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου και στην λεωφόρο της Δημοκρατίας θα θαυμάσουμε τα καλοδιατηρημένα κτίρια. Συνεχίζοντας θα δούμε το ογκώδες σε ρυθμό μπαρόκ Κοινοβούλιο και θα περάσουμε στη Βούδα από τη Γέφυρα των Λεόντων. Στο λόφο των ψαράδων θα δούμε τα κάστρα και την εκκλησία του Ματίας, στην οποία γίνονταν οι στέψεις των βασιλέων. Στον λόφο του Γκέλερτ, απ’ όπου θα έχουμε μία πανοραμική θέα της Βούδας και της Πέστης, θα δούμε το άγαλμα της Ελευθερίας και το κάστρο, την Τσιταντέλα. Δείπνο στο ξενοδοχείο. Για το βράδυ σας προτείνουμε να διασκεδάσετε σε τοπική ταβέρνα με παραδοσιακή μουσική.

3η ημέρα 28/12/16: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΒΙΕΝΝΗ (235χλμ. *2)  Αναχωρούμε για την αυτοκρατορική πόλη. Κατά την περιήγηση μας θα δούμε την Ριγκ Στράσσε με το θαυμάσιο πάρκο, την Όπερα, τα ανάκτορα Χόφενμπουργκ, το Κοινοβούλιο, το Δημαρχείο, τον καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου και την εκκλησία του Τάματος. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε τα θερινά ανάκτορα της Μαρίας Θηρεσίας – το αριστούργημα του Σενμπρούν με τα 1.400 δωμάτια – και το ανάκτορο του Μπελβεντέρε. Στη συνέχεια θα υπάρχει χρόνος για να κάνετε μια βόλτα στην Ελληνική συνοικία της πόλης. Επιστροφή στη Βουδαπέστη το απόγευμα. Δείπνο, Διαν/ση

4η ημέρα 29/12/16: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΠΑΡΑΔΟΥΝΑΒΙΑ ΧΩΡΙΑ (40 χλμ *2) Αναχώρηση για εκδρομή στα Παραδουνάβια χωριά. Πρώτος μας σταθμός ο Αγ.Ανδρέας. Συνεχίζουμε για το Έστεργκομ, τη πρώτη πρωτεύουσα της Ουγγαρίας όπου θα επισκεφθούμε την εκκλησία του Αγ. Στεφάνου, με τους βασιλικούς τάφους, τον εκκλησιαστικό θησαυρό των Ούγγρων. Τελευταίος μας σταθμός το Βισενγκραντ, παλιά έδρα των Ούγγρων βασιλιάδων. Επιστροφή στη Βουδαπέστη. Στην συνέχεια σας προτείνουμε να απολαύσετε μια πανέμορφη κρουαζιέρα στα ήσυχα νερά του Δούναβη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διαν/ση.

5η ημέρα 30/12/16:  ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ (1130 χλμ) 
Γεμάτοι από όμορφες εικόνες παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής για την πόλη μας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και μπορεί να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

285 ευρώ το άτομο σε δίκλινο-τρίκλινο

Παιδί έως 11 ετών 200ευρώ σε τρίκλινο με ενήλικες

 Περιλαμβάνονται στις τιμές

Μετακινήσεις και περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.

4 διαν/σεις στη Βουδαπέστη HOTEL  4*

Ημιδιατροφή καθημερινά

Τοπικό ξεναγό για όλες τις μέρες

Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΦΠΑ

Δεν περιλαμβάνονται στις τιμές

Είσοδοι σε μουσεία, και αρχαιολογικούς χώρους

Δημοτικοί φόροι

Αχθοφορικά, φιλοδωρήματα και ότι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό η προτεινόμενο

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ