«ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ» Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΠΟΝΟΒΑ!

Έξαλλοι παίκτες και παράγοντες του Απόλλωνα Λάρισας με την τοποθέτηση του τεχνικού διευθυντή του Ολυμπιακού Βόλου Ανδρέα Μπονόβα, ο οποίος φιλοξενούμενος σε τηλεοπτικό σταθμό καταφέρθηκε εναντίον των Απολλωνιστών σημειώνοντας πως «οι  παίκτες του Απόλλωνα Λάρισας ήταν τρεις μήνες απλήρωτοι

και πως κάποιοι απ’ αυτούς έπαιρναν τηλέφωνο να έρθουν στον Βόλο»,  ενώ δεν δίστασε να προσθέσει πως η μεταγραφή του Καμπλιώνη στα Τρίκαλα έγινε ακριβώς για να πληρωθούν οι ποδοσφαιριστές της λαρισινής ομάδας!

Απαντώντας σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους η διοίκηση του Απόλλωνα επισημαίνει σε ανακοίνωσή της τα εξής:

«Επειδή έχουμε επιλέξει να πορευθούμε με έναν ήρεμο τρόπο λειτουργίας και δομής, χωρίς να ενοχλούμε κανέναν, κάτι που δικαιωματικά ζητάμε και από τους άλλους, παρόλα αυτά, δεν μπορούμε να αφήσουμε αναπάντητες τις δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή του Ολυμπιακού Βόλου, Ανδρέα Μπονόβα, που σε κυριακάτικη εκπομπή, σε κανάλι του Βόλου, προέβει σε ψεύδη που ξεπερνάνε τα όρια της φαντασίας και της προκλητικότητας και φθάνουν ακόμη και μέχρι τις… δικαστικές αίθουσες για συκοφαντική δυσφήμιση, χωρίς να ξέρει τι του γίνεται.

Ο σκοπός του φυσικά είναι να επηρεάσει τους φίλους της ομάδας του και να κρύψει κάτω από το… χαλί, τις όποιες δικές τους, αδυναμίες.

Λοιπόν κ. Μπονόβα εάν δεν ανακαλέσετε εντός 24ωρου, θα σας καλέσει εισαγγελέας να αποδείξετε, αυτά που -ψευδώς υποστηρίζετε- και για τον λόγο τον οποίο το πράξατε.

Η διοίκηση του Απόλλωνα Λάρισας δεν οφείλει ούτε ένα ευρώ σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα και αυτό μπορούν κάλλιστα να σας το διαβεβαιώσουν οι πάντες, με τους οποίους συναναστρεφόμαστε.

Τελικά λυπούμεθα αλλά με τις συγκεκριμένες δηλώσεις, το μόνον που καταφέρατε ήταν να μειώσετε στις συνειδήσεις μας, τον ποδοσφαιρικό σας βίο και να μας δείχνετε περίτρανα σε τι… πανικό έχετε περιέλθει.

Σας υποσχόμαστε όμως ότι ο έντιμος αγώνας μας, θα συνεχισθεί και θα κορυφωθεί τον Μάιο».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Εξάλλου στο πλαίσιο της ενίσχυσης του συλλόγου η διοίκηση του Απόλλωνα προχώρησε και επισήμως στην ανακοίνωση των πρώτων μεταγραφών της.

Έτσι με τα χρώματα του Απόλλωνα θα αγωνίζονται πλέον οι:

Πλάτωνας Καρακατσάνης, αριστεροπόδαρος επιθετικός (07/02/1985) από ΑΠΕ Λαγκαδά

Περικλής Μηνάς, δεξιός κυνηγός, (γεν. 21/04/91) από Θεσπρωτό

Κώστας Σκούπρας, αμυντικός μέσος, (16/05/1988) από Πανναξιακό (επιστρέφει μετά από έξι μήνες)

Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση: “ Οι τρεις παίκτες έχουν ήδη ενσωματωθεί και τέθηκαν στην διάθεση του προπονητή κ. Σάκη Θεοδοσιάδη. Τους παίκτες καλωσόρισαν στα γραφεία της ομάδας στο γήπεδο Φιλιππούπολης, ο γενικός αρχηγός κ. Γιώργος Λιότσιος και ο υπεύθυνος ασφαλείας κ. Θάνος Μαργαριτόπουλος.

Ο Πρόεδρος κ. Παναγιώτης Μαντζανάς και όλο το Δ.Σ. του Απόλλωνα Λάρισας εύχονται στους παίκτες να είναι υγιείς και να προσπαθήσουν με όλες τους τις δυνάμεις, ούτως ώστε να γίνει πραγματικότητα ο στόχος, που έχουμε θέσει για φέτος”.

Ε.Π.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*