Ο Τ. ΤΣΑΠΡΑΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΩΜΑ

Επιστολή του δημοτικού υπαλλήλου για τα όσα συνέβησαν την Κυριακή έξω από την εκκλησία

Ουαί υμίν Γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί…Πάντα δε τα έργα αυτών ποιούσι προς το θεαθήναι τοις ανθρώποις!!!!

Φίλε Μάριε

Διερωτώμαι όταν έχεις τέτοιους φίλους τι τους θέλεις τους εχθρούς? Τιμή για μένα η ανάμνηση του χαιρετισμού λίγο πριν φύγεις για φαντάρος!!! Να’σαι καλά καλές δουλειές! (Απορία: ευπροσηγορία τι σημαίνει?)

Αγαπητέ “συναγωνιστή” κ. Ροντούλη

Εμφανέστατη η κακία σου για μένα! Ευτυχώς φοράω φυλαχτό! Θαυμάζω την πολυδιάστατη προσωπικότητά σου, αφού μπορείς να συντάξεις για τα μέλη της παράταξης σου τόσα πολλά κείμενα για το ίδιο θέμα αλλά και με την ίδια κακία!  Με δυο λόγια  θα μπορούσες να με διαπομπεύσεις!

Ραντεβού λοιπόν στα γουναράδικα… (για όποιον γνωρίζει)

Και με τις ευλογίες του ιερέα (να θυμίσω ότι και τα χάλκινα νομίσματα έχουν την αξία τους)

Να σας θυμίσω ότι ο Ιησούς κατά την είσοδό του στο Ναό του Σολομώντα “εύρεν εν τω Ιερώ τους πωλούντας βόας και πρόβατα και περιστεράς και τους κερματιστάς καθημένους και ποιήσας φραγέλλιον εκ σχοινίων πάντας εξέβαλεν εκ του Ιερού, τα τε πρόβατα και τους βόας και των κολλυβιστών εξέχεε το κέρμα και τας τραπέζας ανέστρεψε…

Για τη δημοτική αρχή…Σσσσσ “εν οίδα ότι ουδέν οίδα” (κατά τον Σωκράτη) ή “νίπτω τας χείρας μου και ό,τι ήθελε συμβεί” (κατά τον Πόντιο Πιλάτο κατά Ματθαίον Ευαγγελίον 27.24)?

Εντολή? Δεν ξέρω, δεν είδα δεν απαντώ

ΥΓ. Απευθύνω κάλεσμα συνάντησης σ’όλες τις δημοτικές παρατάξεις μιας και θα είμαι υποψήφιος στις επόμενες δημοτικές εκλογές…..!!!!

Φιλικά και με εκτίμηση

Αναστάσιος Τσαπραλής

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ