ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ 46ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΕΛΑΣΣΟΝΙΤΙΣΣΑΣ

Από το Αστυνομικό Τμήμα Ελασσόνας εξιχνιάστηκαν δύο περιπτώσεις απάτης, τετελεσμένη και σε απόπειρα, που τελέστηκαν τον περασμένο Σεπτέμβριο στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 46χρονου ημεδαπού για τα αδικήματα της απάτης και της πλαστογραφίας.

Ειδικότερα, ο 46χρονος, αρχές του μηνός Σεπτεμβρίου, παρουσιάζοντας ψευδή στοιχεία ως αληθινά, έπεισε 45χρονη ημεδαπή να του πουλήσει γεωργικό ελκυστήρα, έναντι του χρηματικού ποσού των (6.000) ευρώ, χωρίς ποτέ να καταβάλει στην παθούσα το προσυμφωνηθέν χρηματικό ποσό, ενώ χρησιμοποίησε  πλαστό ιδιωτικό συμφωνητικό αγοραπωλησίας του γεωργικού ελκυστήρα, προκειμένου να πραγματοποιήσει την μεταβίβασή του.

Επιπλέον, στα μέσα Σεπτέμβρη αποπειράθηκε ανεπιτυχώς να εξαπατήσει την 45χρονη και να της αποσπάσει το χρηματικό ποσό των (1.700) ευρώ, ως οικονομική ενίσχυση για υποτιθέμενη αγορά έτερου οχήματος.

Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του Paidis.com
Προσθέστε το στις Αγαπημένες Πηγές της Google, ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε δίπλα στο Paidis.com για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

▌ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ