ΚΑΗΚΕ ΑΠΟΘΗΚΗ ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ ΣΤΗ ΡΟΔΙΑ
Συναγερμός σήμανε νωρίς το μεσημέρι στην Πυροσβεστική Υπηρεσία στη Λάρισα εξαιτίας φωτιάς που ξέσπασε σε χόρτα έξω από τη Ροδιά στο δρόμο προς Συκαμενέα η οποία γρήγορα επεκτάθηκε σε παρακείμενη αποθήκη ζωοτροφών κτηνοτροφικής εγκατάστησης την οποία άρχισε να καίει.
Στο σημείο από την πρώτη στιγμή έσπευσαν τρεις υδροφόρες της Πυροσβεστικής με την ανάλογη δύναμη, 2 ακόμη βοηθητικά οχήματα της Π.Υ. μία υδροφόρα του δήμου Τυρνάβου και ένα JCB επίσης του δήμου που ρίχτηκαν στη μάχη με τη φωτιά.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο γύρω στις 6 μ.μ. ενώ στο σημείο παρέμειναν 2 υδροφόρες της Π.Υ. για τυχόν αναζωπύρωση της φωτιάς.
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.