ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ 24ΩΡΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΤΗΣ 24ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
Κλιμάκιο της ΑΔΕΔΥ με επικεφαλής το Γεν. Γραμματέα του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ κ. Βασίλη Παληγιάννη θα επισκεφθεί τη Λάρισα τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016 και την Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016 ενόψει της 24ωρης Απεργίας της ΑΔΕΔΥ.
Τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 6:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στα Γραφεία του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Λάρισας με τη συμμετοχή των Διοικητικών Συμβουλίων των Α/θμιων Σωματείων του Νομού και συναδέλφων εργαζομένων
Καλούνται τα Διοικητικά Συμβούλια των Α/θμιων Σωματείων του Νομού και οι συνάδελφοι εργαζόμενοι να συμμετάσχουν στη σύσκεψη στα Γραφεία του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Λάρισας , Λαπιθών 6.
Την Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016 θα επισκεφθεί εργασιακούς χώρους και θα ενημερώσει τους συναδέλφους ενόψει της 24ωρης απεργίας την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.