ΠΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΣΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Συμβούλιο συναινέσεων και συνεργασιών προέκυψε από τις χθεσινές εκλογές στο Δικηγορικό Σύλλογο Λάρισας, αφού όποιος και αν εκλεγεί πρόεδρος μεταξύ των κ.κ. Ν. Μπασδέκη και Αντ. Γραβάνη δεν θα έχει την απόλυτη πλειοψηφία στη διοίκηση του συλλόγου.

Πιο συγκεκριμένα με βάσει τις ανακοινώσεις των υποψηφίων και τα αποτελέσματα της κάλπης στο νέο δ.σ. η κ. Μπασδέκη θα έχει 4 συμβούλους τους κ.κ. Ανδ. Ανδριτσόπουλο, Κ. Βελησσαρίου, Ιωαν. Γιαγλάρα και Φ. Γκάγκα και ο κ. Γραβάνης θα έχει 5 συμβούλους τους κ.κ. Π. Δημοβέλη, Κ. Σουλακούδη, Φ. Αστερίου, Β. Βράκα και Γ. Νασιακόπουλο.

Στο συμβούλιο εκλέχθηκαν ακόμη 2 σύμβουλοι που στήριξαν τον  κ. Καλογερά οι κ.κ. Χρ. Μπραζιώτης και Ευ. Διανελάκης αλλά και 3 ανεξάρτητοι οι κ.κ. Ν. Κολοκυθόπουλος, Δ. Μίγα και Αλ. Κωνστααντινίδου.

Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του Paidis.com
Προσθέστε το στις Αγαπημένες Πηγές της Google, ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε δίπλα στο Paidis.com για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

▌ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ