ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ Γ. ΜΟΥΖΑΛΑΣ ΚΑΙ PH. LECLERC

Η ΠΕΔ Θεσσαλίας διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα η οποία πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής , κατά τη διάρκεια της οποίας θα παρουσιασθεί το πρόγραμμα προσωρινής στέγασης σε διαμερίσματα των αιτούντων άσυλο στην Ελλάδα και έχει αναπτύξει η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα αναλύσουν ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Μουζάλας και ο εκπρόσωπος της Ύπατης Αρμοστείας κPhilippe Leclerc, με τους συνεργάτες του.

Οι κ.κ. Μουζάλας και Leclerc και ο πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας κ. Κωτσός θα παραχωρήσουν συνέντευξη τύπου στα γραφεία της ΠΕΔ Θεσσαλίας ( Πανός 14 , 4ος όροφος , Λάρισα ) στις 10 Απριλίου 2017 ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:45.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

Διαβάζετε συχνά το Paidis.com;
Προσθέστε μας στις Προτιμώμενες Πηγές της Google για να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας.
Προσθήκη ως προτιμώμενη πηγή
Στη σελίδα που θα ανοίξει, βάλτε στο κουτάκι δίπλα στο Paidis.com.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

▌ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ