Image Not Found

ΣΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΜΠΛΟΚΟ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΈΧΟΥΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Αποφασισμένοι να ενώσουν τη φωνή τους με όλους του αγρότες του νομού Λάρισας και να πάρουν μέρος μαζικά στο μπλόκο που θα στηθεί την Τετάρτη, εμφανίστηκαν σήμερα οι αγρότες του δήμου Τυρνάβου που συμμετείχαν στη σύσκεψη που συγκάλεσαν οι αγροτικοί σύλλογοι του δήμου.

Οι αγρότες με ομόφωνη απόφαση εκτιμούν ότι με δεδομένο ότι τα προβλήματα είναι κοινά για όλο τον αγροτικό κόσμο θα πρέπει να υπάρχει ένα ενιαίο ισχυρό μέτωπο αγώνα και όχι να κατακερματιστούν οι δυνάμεις με μικρά μπλόκα σε διάφορα σημεία.

Βάσει της απόφασης θα υπάρξει συντονισμένη μετακίνηση των αγροτών του δήμου την Τετάρτη προς το μπλόκο σε χρόνο που θα ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

Τα πιο δημοφιλή Σήμερα

Τελευταία Νέα