Image Not Found

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΜΕ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ

Συνάντηση με κτηνοτρόφους είχε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.  Οι κτηνοτρόφοι έκρουσαν καμπανάκι κινδύνου καθώς όπως τόνισαν προς τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας  «ο κλάδος τους που έχει ιδιαίτερη σημασία για την αγροτική οικονομία αντιμετωπίζει ουσιαστικό πρόβλημα επιβίωσης».

TAFEKHS

Οι κτηνοτρόφοι εξέφρασαν τον έντονο προβληματισμό τους για το υψηλό κόστος παραγωγής και τη χαμηλή τιμή του γάλατος που οδηγούν σε αφανισμό τον κλάδο τους.

PANTELIDIS

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας υποστήριξε πως «είμαστε μαζί με τους ανθρώπους της παραγωγής, είμαστε στο πλευρό των κτηνοτρόφων για την αντιμετώπιση των προβλημάτων τους», υπενθυμίζοντας τις πρωτοβουλίες που είχε αναλάβει στο παρελθόν τόσο ως Περιφερειάρχης Θεσσαλίας όσο και ως Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος προκειμένου να δοθούν λύσεις  σε ζητήματα που τους απασχολούσαν όπως οι πληρωμές εξισωτικών ενισχύσεων παλαιοτέρων ετών και  τα διαχειριστικά σχέδια βοσκής.

Στη συνάντηση έδωσαν το παρόν ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιώργος Λαδόπουλος, ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Φιλιππούπολης Γιώργος Παπαστογιαννούδης και οι κτηνοτρόφοι Γιάννης Θεοχάρης, Αποστόλης Παρτάλης, Θέοδωρος Παπαστογιαννούδης, Αποστόλης Ζήσης και Γιάννης Βλησσαρούλης.

 

Τα πιο δημοφιλή Σήμερα