Image Not Found

ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΣΗΜΕΡΑ

Δήλωση του Θωμά Παπαλιάγκα

Πολλά λόγια για να θυμόμαστε ένα δραματικό γεγονός. Το πιο δραματικό ίσως του περασμένου αιώνα. Όσα λόγια κι αν πει κανείς όμως, ο πόνος δεν χωράει και δεν περιγράφεται. Όπως δεν περιγράφεται η απανθρωπιά στην οποία στηρίζονται οι γενοκτονίες. Και μάλιστα η γενοκτονία ενός λαού τόσο ικανού και τόσο ανθεκτικού.

Δεν χρειάζεται να πούμε ότι δεν πρέπει να ξαναγίνει. Χρειάζεται μόνο διεθνής καταδίκη απέναντι στους σημερινούς νοσταλγούς και επίδοξους διαδόχους των δραστών του Ολοκαυτώματος. Η διεθνής κοινότητα πρέπει να είναι αυστηρή απέναντι στον πόλεμο, τον επεκτατισμό και τις γενοκτονίες.

Οι γενοκτονίες τελειώνουν από τον καθένα μας ξεχωριστά και από την κοινή μας δράση. Καθημερινά.

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

Τα πιο δημοφιλή Σήμερα

Τελευταία Νέα