Προβληματισμός στο ΠΑΣΟΚ για τον υποψήφιο περιφερειάρχη

Εντονος προβληματισμός επικρατεί στα κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ που έχουν αναλάβει την ευθύνη επιλογής υποψηφίων για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου, σχετικά με το πρόσωπο που θα στηρίξει το κόμμα, σαν υποψήφιο περιφερειάρχη Θεσσαλίας.

Ηδη οι επαφές που έκαναν με τους εν’ ενεργεία βουλευτές και κυρίως με τους κ.κ. Β. Εξαρχο και Εκτ. Νασιώκα, έχουν αποβεί άκαρπες, με δεδομένο ότι και οι δύο ξεκαθάρισαν ότι έχουν νωπή εντολή από τους πολίτες και θέλουν να τους υπηρετήσουν από το κοινοβούλίο, ενώ και το άλλο πρόσωπο που θεωρούσαν κατάλληλο για αυτή τη θέση, ο νυν περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Φώτης Χατζημιχάλης, δεν δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να ξεκινήσει τώρα έναν προεκλογικό αγώνα. Φυσικά σε περίπτωση που του ζητηθεί είναι βέβαιο ότι δεν θα πει όχι. Από εκεί και πέρα ο νυν νομάρχης Μαγνησίας, αν και έχει ξεκινήσει έναν άτυπο προεκλογικό αγώνα χωρίς να ξέρει τις αποφάσεις του κόμματος, δεν δείχνει ότι είναι το ισχυρό χαρτί που μπορεί να εμπνεύσει τους πολίτες της Θεσσαλίας και να κερδίσει εκλογές.

Μάλιστα αυτό φαίνεται να το γνωρίζουν καλά στην Ιπποκράτους και για αυτό ακόμη και τώρα είναι επιφυλακτικοί.

Πάντως οι τελικές αποφάσεις για τον υποψήφιο περιφερειάρχη θα ανακοινωθούν συνολικά από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ στις 3 Σεπτεμβρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ