Η παράταξη Σάπκα αποτελείται μόνο από αγανακτισμένους πολίτες;

Σχετικά με την καταγγελία της παράταξης «Λαρισαίων Πόλις» για το μηχάνημα που προχώρησε σε αποκομιδή ογκωδών υλικών από το εκλογικό κέντρο της παράταξης  «Λάρισα Πόλη του Αύριο», η δεύτερη εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Είναι αλήθεια ότι η παράταξη «Λαρισαίων πόλις» έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη. Όχι με τη φωτογραφία του μηχανήματος… στο εκλογικό κέντρο της παράταξης του δημάρχου Λαρισαίων Κ. Τζανακούλη, γιατί δεν υπάρχει καμία αποκάλυψη σ’ αυτό (και θα εξηγηθούμε παρακάτω).

Όμως η παράταξη «Λαρισαίων Πόλις» με τη διαχείριση του θέματος, αποκάλυψε στην κυριολεξία ένα μηχανισμό υβριστών και συκοφαντών ο οποίος λειτουργεί ελπίζουμε όχι με την ανοχή του επικεφαλής της παράταξης κ. Γ. Σάπκα, αλλά υπό την άγνοια του.

Στελέχη του λοιπόν που φιγουράρουν και στις λίστες της παράταξης «Λαρισαίων πόλις» έχουν συστήσει ένα μικροπολιτικό μηχανισμό  και ασχολείται σε καθημερινό επίπεδο με τον εκφοβισμό, τη συκοφάντηση και την απειλή, τόσο των ανθυποψηφίων τους στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου, όσο και κατά μερίδας εργαζομένων στο δήμο. Απειλούν, υβρίζουν και συκοφαντούν, προφανώς για να καλύψουν την ένδεια των επιχειρημάτων τους. Και το κάνουν συστηματικά. Φυσικά όσοι ασχολούνται εκτενώς με τα δημοτικά το γνώριζαν. Όμως, με την «τεράστια αποκάλυψη» τους για το φορτωτή στο εκλογικό κέντρο, αποκαλύφθηκε και ο κύκλος των υβριστών. Τώρα, κ. Σάπκα τους γνωρίζετε και επίσημα. Δεν θα μπορείτε από ‘δω και στο εξής να επικαλείστε την άγνοια. Περιμένουμε λοιπόν  τα έργα σας, που θα επαληθεύσουν και τις θέσεις σας στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, περί πολιτικού πολιτισμού. Αποδείξτε ότι τα πιστεύετε και περιορίστε τους «ζηλωτές» σας, που δεν ερυθριούν προ ουδενός. Είναι άλλωστε οι ίδιοι που οδήγησαν σε απομάκρυνση τη μισή δημοτική σας ομάδα!

Επί της ουσίας τώρα: Γνωρίζουν οι συντάκτες της καταγγελίας πως λειτουργούν οι υπηρεσίες του δήμου; Αν δεν το γνωρίζουν, ας ρωτήσουν. Αν το γνωρίζουν όμως και κάνουν ότι δεν το γνωρίζουν, τότε αυτό σημαίνει πως άλλοι είναι οι στόχοι τους, άλλα επιδιώκουν. Οποιοσδήποτε πολίτης που έχει βαριά αντικείμενα (έπιπλα, μεταλλικά αντικείμενα, μπάζα κλπ) τηλεφωνεί στην υπηρεσία και εκείνη στέλνει τα μηχανήματα, αλλά και προσωπικό, για να μαζέψει τα υλικά αυτά. Αυτό η Καθαριότητας και Περιβάλλοντος  του δήμου το κάνει εδώ και χρόνια. Αυτό έγινε και στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Τα ερωτήματα βέβαια που προκύπτουν είναι πολλά: Γιατί ενώ το σχετικό συμβάν έγινε την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου (όταν κανείς ακόμα δεν γνώριζε πια θα είναι η χρήση του συγκεκριμένου καταστήματος) κρατήθηκε για να δημοσιευθεί μια ημέρα μετά τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου; Μήπως τους πείραξε η μεγαλειώδης συγκέντρωση των εγκαινίων που ήρθε ως συνέχεια της επίσης μεγάλης συγκέντρωσης στο Κηποθέατρο, σε αντίθεση με τη δική τους στην Πλατεία Αβέρωφ; Και επίσης, ο «αγανακτισμένος πολίτης» που φωτογράφισε το μηχάνημα του δήμου, αντί να δώσει τη φωτογραφία στα ΜΜΕ, την πήγε στην παράταξη του κ. Σάπκα; Μήπως αυτός ο «αγανακτισμένος» πολίτης είναι ο ίδιος που προσπαθούσε την περασμένη τετραετία από την διπλανή ταράτσα να φωτογραφήσει το υπνοδωμάτιο του Δημάρχου Κ. Τζανακούλη; Και τέλος αυτός ο «αγανακτισμένος» πολίτης, συνεργάτης της παράταξης του κ. Σάπκα, αφού ασχολείται και «παρακολουθεί» τα κοινά, δεν χρειάστηκε ποτέ να καλέσει (ο ίδιος ή κάποιος γνωστός του) την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου για την αποκομιδή σκουπιδιών;

Τελικά, αυτή η παράταξη του κ. Σάπκα, αποτελείται μόνο από «αγανακτισμένους πολίτες»..

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ