Νέος «πονοκέφαλος» για τον Αν. Σαμαρά

Είναι ο νέος «πονοκέφαλος» της Ρηγίλλης και ονομάζεται Λευτέρης Αυγενάκης. Ο βουλευτής Ηρακλείου της ΝΔ προέβλεψε είσοδο της Δημοκρατικής Συμμαχίας στη βουλή. Την ώρα που το ένα μετά το άλλο τα κορυφαία στελέχη της ΝΔ βγαίνουν σε μέσα ενημέρωσης κατηγορώντας την κ. Μπακογιάννη, ο Λ. Αυγενάκης χαρακτήρισε «ενδιαφέρουσες τις κεντρογενείς προτάσεις της Δημοκρατικής Συμμαχίας»…

Ο βουλευτής Ηρακλείου, μέλος και των δυο εξεταστικών επιτροπών για το Βατοπαίδι, μίλησε σήμερα σε δυο ραδιοφωνικούς σταθμούς και πήρε αποστάσεις από τα σχόλια της Ρηγίλλης για το νέο κόμμα.

Ο κ. Αυγενάκης παρότι είπε πως ο νέος πολιτικός φορέας έχει πολύ δρόμο να διανύσει, εντούτοις επεσήμανε:

-Το νέο κόμμα θα μπει στη βουλή

-Οι εσωκομματικές διαδικασίες που προανήγγειλε η κ. Μπακογιάννη να γίνουν «πιλότος» και για τη ΝΔ.

Επί της ουσίας ο κ. Αυγενάκης κάλεσε τον πρόεδρο της ΝΔ να ενεργοποιήσει τα όργανα του κόμματος τα οποία, όπως είπε, σε πολλές περιπτώσεις και σε σημαντικότατες αποφάσεις δεν λειτούργησαν

Απέφυγε επίσης να σχολιάσει την αρχική αντίδραση της Ρηγίλλης για τη «Δημοκρατική Συμμαχία» λέγοντας χαρακτηριστικά: “Δεν ξέρω με ποιο σκεπτικό έγινε αυτή η ανακοίνωση και δεν θα ήθελα να τη χαρακτηρίσω ούτε να τη σχολιάσω”.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα απομαγνητοφωνημένα κείμενα από τις δυο συνεντεύξεις του κ. Αυγενάκη έχουν φτάσει από νωρίς το μεσημέρι στο γραφείο του προέδρου της ΝΔ, Αν. Σαμαρά, συνοδευόμενα από…εισηγήσεις για διαγραφή του βουλευτή.

Άλλοι συνεργάτες του κ. Σαμαρά πάντως εκτιμούν ότι μία τέτοια απόφαση θα έδειχνε «πανικό» δίνοντας πόντους στην όποια δυναμική κατάφερε να αποκτήσει η κ. Μπακογιάννη με την ίδρυση του νέου κόμματος ενώ παράλληλα θα ενίσχυε την επιχειρηματολογία περί έλλειψης σεβασμού στη διαφορετική άποψη.

Πηγή: Real.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ