Εκτός Ν.Δ. ο βουλευτής Λευτέρης Αυγενάκης

Εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας έθεσε ο Αντώνης Σαμαράς το βουλευτή Ηρακλείου, Λευτέρη Αυγενάκη. Αιτία, όσα δήλωσε σε ραδιοφωνικούς σταθμούς, χθες και σήμερα, για το κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη. Ο πρόεδρος της Ν.Δ. κίνησε και τις διαδικασίες για την οριστική διαγραφή του από το κόμμα. Σκληρή ήταν η απάντηση του βουλευτή στην απόφαση της Ρηγίλλης κάνοντας λόγο για «εκκαθαριστική επιχείρηση» και «παροξυσμό πανικού» του Α. Σαμαρά…

Επειδή είναι σαφείς οι ενδείξεις ότι βρίσκεται σε εξέλιξη σχέδιο για να ανακοπεί η ανοδική πορεία της ΝΔ και να στηριχθεί η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, ο Πρόεδρος Αντώνης Σαμαράς θα τηρήσει μέχρι τέλους την εντολή που έλαβε από τον ελληνικό για μια αναγεννημένη, δυνατή και υπεύθυνη ΝΔ, χωρίς εσωστρέφειες και αποπροσανατολισμούς, προσηλωμένη στο μεγάλο της καθήκον να συμβάλει αποτελεσματικά στην έξοδο της χώρας από την κρίση“, δήλωσε για το ζήτημα ο γραμματέας του κόμματος, Ανδρέας Λυκουρέντζος.

Με ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα αντέδρασε ο βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης μετά τη διαγραφή του από τη Ν.Δ. κάνοντας λόγο για  «προαποφασισμένη εκκαθαριστική επιχείρηση του κόμματος από όσους βουλευτές ο κ. Σαμαράς δεν θεωρεί απόλυτα υποταγμένους στην εσωστρεφή και παρωχημένη αντίληψή του για την πολιτική».

Πηγή: enet.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ