Λούκα Κατσέλη: Δεν νοείται ανάπτυξη χωρίς κοινωνική συνοχή

«Η ανάπτυξη και η κοινωνική συνοχή είναι έννοιες αλληλένδετες, καθώς δεν νοείται ανάπτυξη χωρίς κοινωνική συνοχή και αντίστροφα» τόνισε η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Λούκα Κατσέλη, κατά την τελετή της βράβευσής της στην εκδήλωση, «Προσωπικότητες 2010», που διοργάνωσε ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Corfu… σε συνεργασία με την Κερκυραϊκή Ένωση Πειραιά στο Εμπορικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά. Η κ. Κατσέλη πρόσθεσε ότι την πεποίθησή της αυτή προσπάθησε να κάνει πράξη με τα νομοθετήματα που προκάλεσαν τη βράβευσή της.
Η Υπουργός Εργασίας βραβεύτηκε για την προώθηση των νομοθετικών πρωτοβουλιών της σχετικά με τη ρύθμιση οφειλών υπερχρεωμένων νοικοκυριών προς τις τράπεζες, καθώς και την άρση του καμποτάζ, από τη θέση της Υπουργού Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας.
Τα βραβεία του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Corfu απονέμονται κάθε χρόνο σε προσωπικότητες που διακρίθηκαν κατά τη διάρκεια του έτους. Φέτος τιμήθηκαν, η Εφοπλίστρια Αγγελική Φράγκου, ο Μουσικοσυνθέτης Γιάννης Σπανός, ο Καθηγητής και πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων της Ιωνιδείου κ. Κωνσταντίνος Μπουρλετίδης, ο Δήμαρχος Αλίμου κ. Θάνος Ορφανός, ο Μητροπολίτης Γλυφάδας κ.κ. Παύλος, ο Ιατρός κ. Νικόλαος Καρβουνάς, ο Αναπληρωτής Υπουργός Τύπου κ. Τηλέμαχος Χυτήρης, ο π. Γεώργιος Μεταλλινός, η οργάνωση « Γιατροί του Κόσμου », ο Συγγραφέας, π. Υπουργός π. Βουλευτής και π. Δήμαρχος Πειραιά κ. Ανδρέας Ανδριανόπουλος, η Ελληνικής καταγωγής Δήμαρχος του 5ου διαμερίσματος της Λυών, Αλεξάνδρα Πεσσόν,ο Προεδρος του ΕΒΕΠ κ. Γιώργος Κασιμάτης, ο Δημοσιογράφος – Αντιπεριφερειάρχης κ. Δημήτρης Κατσικάρης και η Δημοσιογράφος- Ερευνήτρια κ. Αγγελική Νικολούλη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ