Επί τάπητος το σχέδιο για την προστασία από τον ιό του Δ. Νείλου

Ημερίδα με θέμα: «Σχέδιο ενεργειών αγωγής υγείας για την προστασία από τα κουνούπια και τον ιό του Δυτικού Νείλου (WNV) – Ευαισθητοποίηση της εκπαιδευτικής κοινότητας για τον ιό του Δυτικού Νείλου (WNV), πραγματοποιήθηκε χθες στην Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας,… με τη συμμετοχή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας και του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.) Θεσσαλονίκης Ομιλητές  της ημερίδας ήταν οι:

Α) Ο Υποδιοικητής της 5ης Υ.ΠΕ. Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας κ. Αθανάσιος Τσάτσος.

Β) Η Υπεύθυνη του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.) Θεσσαλονίκης κα. Φανή Γκόμα

Γ) Η Επισκέπτρια του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.) Θεσσαλονίκης κα Ευαγγελία Μυλωνά.

Στην ημερίδα συμμετείχαν οι προϊστάμενοι εκπαίδευσης: Κα Καραγεώργου Αικατερίνη Υπεύθυνη Αγωγής Υγείας Ν. Καρδίτσας, κ. Καφανέλης Χαράλαμπος Δ/ντης Α/θμιας Ν. Τρικάλων, κ. Αλεξανδρίδης Ηλίας Δ/ντης Α/θμιας Ν. Λάρισας, κ. Τσάκος Ηλίας Υπεύθυνος Αγωγής Υγείας Ν. Μαγνησίας και κα Λογαρά Ευδοξία Υπεύθυνη Αγωγής Υγείας Π.Ε. Λάρισας.

Συζητήθηκαν θέματα συντονισμού δράσεων αρμοδίων φορέων Ν. Λάρισας και εκπαιδευτικής Κοινότητας για την αντιμετώπιση κρουσμάτων από τον ιό του Δυτικού Νείλου, για την άμεση ενεργοποίηση και υλοποίηση των προβλεπόμενων από την νομοθεσία σχετικών ενεργειών και δράσεων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ