Βραβείο της καλύτερης ερευνητικής εργασίας σε καθηγητές του ΤΕΙ Λάρισας

Οι Καθηγητές του Τ.Ε.Ι. Λάρισας Γιώργος Κακαρόντζας (Καθηγητής Εφαρμογών του Τμήματος Τεχνολογίας Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών) και Βασίλης Γερογιάννης (Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Διοίκησης και Διαχείρισης Έργων) έλαβαν τη διάκριση του «βραβείου της καλύτερης ερευνητικής εργασίας» (best paper award) στο 15ο Πανελλήνιο Συνέδριο Πληροφορικής με Διεθνή Συμμετοχή (PCI 2011)…

H βραβευθείσα ερευνητική εργασία των κ.κ. Κακαρόντζα και Γερογιάννη, με συν-συγγραφείς τους κ.κ. Ιωάννη Σταμέλο (Αναπληρωτή Καθηγητή Τμήματος Πληροφορικής ΑΠΘ) και Παναγιώτη Κατσαρό (Επίκουρο Καθηγητή Τμήματος Πληροφορικής ΑΠΘ), έχει τον τίτλο ‘Elastic component characterization with respect to quality properties: an intuitionistic fuzzy-based approach’.

Η εργασία επιλέχθηκε, μετά από κρίση της Επιστημονικής Επιτροπής του συνεδρίου, ως η καλύτερη μεταξύ των 70 επιστημονικών δημοσιεύσεων που παρουσιάστηκαν στο συνέδριο, από Έλληνες και ξένους ερευνητές. Η εργασία παρουσιάζει μια μεθοδολογία για την υλοποίηση ποιοτικών εφαρμογών λογισμικού σε ένα έργο ανάπτυξης συστημάτων πληροφορικής με βάση τη χρησιμοποίηση έτοιμων συστατικών-μονάδων κώδικα (software components).

Το 15ο Πανελλήνιο Συνέδριο Πληροφορικής πραγματοποιήθηκε στην Καστοριά από

30/9/2011 έως 2/10/2011 και διοργανώθηκε από την Ελληνική Εταιρεία Επιστημόνων Πληροφορικής (ΕΠΥ), σε συνεργασία με το Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Παν/μιου Δυτικής Μακεδονίας και το Τμήμα Πληροφορικής και Τεχνολογίας Υπολογιστών του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τα πρακτικά του συνεδρίου δημοσιεύθηκαν σε τόμο της Διεθνούς Επιστημονικής Ένωσης ΙΕΕΕ (Institute of Electrical and Electronics Engineers).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ