Κάποιοι μας δουλεύουν στο γραφείο Τύπου του υπουργείου Οικονομικών

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι για τους πολλούς συνεργάτες υπουργού και αναπληρωτών υπουργών στο υπουργείο Οικονομικών και ήλθαν τα ίδια τα email από το γραφείο Τύπου του ίδιου υπουργείου να μας επιβεβαιώσουν ότι κάποιοι εκεί κάθε άλλο παρά τη δουλειά τους κάνουν…

Και για να εξηγούμαστε. Δεν είναι δυνατόν να στέλνει σήμερα το γραφείο Τύπου του υπουργείου ανακοίνωση για χτίσιμο της εισόδου των γραφείων της ΕΥΑΘ, ή για επικείμενη επικοινωνία του πρωθυπουργού με την κ. αγκάρντ, ή για την επερώτηση Τσίπρα περί μυστικών κονδυλίων, ή ακόμη και για την ομιλία του πρωθυπουργού, λες και είναι παράρτημα του ΑΠΕ.

Οι κ.κ. του γραφείου τύπου του υπουργείου είναι εκεί για να μας ενημερώνουν για ενέργειες και δράσεις του υπουργού και των αναπληρωτών υπουργών, να στέλνουν σχετικά δελτία τύπου και όχι ολόκληρες ομιλίες τους από τη Βουλή, λες και είναι απλοί χειριστές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Βουλής.

Ας αρχίσουν να δουλεύουν λοιπόν και να ανταποκρίνονται στο έργο για το οποίο πληρώνονται και ας πάψουν να δουλεύουν την κοινωνία και όλους τους υπόλοιπους άνεργους ή απασχολούμενους της χώρας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ