Κλείνει την Τετάρτη ο δρόμος Λάρισα – Αγιά

Μετατίθεται για την ερχόμενη Τετάρτη 18 Ιανουαρίου η έναρξη της διακοπής της κυκλοφορίας  στον  επαρχιακό δρόμο Λάρισας – Αγιάς, στο τμήμα κατασκευής της παράκαμψης Γερακαρίου, έπειτα από απόφαση της αντιπεριφερειάρχη Λάρισας κ. Ρένας Καραλαριώτου, με σκοπό να διευκολυνθεί η πρόσβαση στην Αγιά για τη γιορτή του Πολιούχου της Αγίου Αντωνίου την Τρίτη 17 Ιανουαρίου.
Υπενθυμίζεται ότι αρχικά η διακοπή της κυκλοφορίας για την έναρξη εργασιών είχε προγραμματισθεί για την ερχόμενη Δευτέρα.
Αναλυτικότερα, το πρόγραμμα για το κλείσιμο των έργων,   σύμφωνα με τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, έχει ως εξής:
Από την Τετάρτη 18-1-2012 και ώρα 10.00 και μέχρι 22-1-2012 θα διακοπεί η διέλευση των οχημάτων από τον δρόμο Λάρισας – Αγιάς και συγκεκριμένα στο Δημοτικό διαμέρισμα Γερακαρίου .
Η διέλευση των οχημάτων θα γίνεται διαμέσου Ανάβρας με κατεύθυνση προς το Βαθύρεμα και αντιστρόφως.
Από την Δευτέρα 23-1-2012 και ώρα 09.00 μέχρι 5-2-2012 θα διακοπεί η διέλευση των οχημάτων από τον δρόμο Λάρισας – Αγιάς και συγκεκριμένα στην διασταύρωση προς Νεοχώρι (Πλασιά) – Καστρί – Καλαμάκι.
Η διέλευση των οχημάτων θα γίνεται διαμέσου Νεοχωρίου (Πλασιάς) –  Ανάβρας προς το Βαθύρεμα και αντιστρόφως.
Η κυκλοφορία των οχημάτων , προς Αγιά αλλά και προς Λάρισα θα γίνεται από τις παραπάνω παρακάμψεις οι οποίες θα είναι με τις κατάλληλες σημάνσεις παράκαμψης (ΦΕΚ 946/9-7-2003).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ