Οι ενδιαφερόμενοι για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο νομό Λάρισας

Ολοκληρώθηκε την Πέμπτη η διαδικασία της υποβολής αιτήσεων από τους άμεσα ενδιαφερόμενους για συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ, ώστε να γίνει στη συνέχεια η αξιολόγηση αυτών των υποψηφιοτήτων, από τα αρμόδια όργανα του κόμματος. Αν και δεν υπήρξε επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά της ΝΟΔΕ Λάρισας της ΝΔ, ασφαλείς πληροφορίες ήθελαν 9 τοπικά στελέχη να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Δ. Παπαευθυμίου αρκέστηκε να πει ότι στα γραφεία εμφανίστηκε ικανοποιητικός αριθμός στελεχών και μάλιστα εμφανίστηκαν και νέα πρόσωπα που μπορούν να δώσουν μια άλλη δυναμική στο ψηφοδέλτιο.

Σύμφωνα όμως με πηγές δηλώσεις υποψηφιότητας κατέθεσαν χθες ο καθηγητής κ. Γ. Αδαμούλης, η δικηγόρος κ. Ελένη Αξιόγλου, ο δημοσιογράφος Αχιλλέας Βουνάτσος, ο γυμναστής Γρηγοριάδης, η δημοσιογράφος Αικ. Ζαχείλα, η πολιτικός μηχανικός και πολιτευτής κ. Μαίτη Καμηλαράκη – Σαμαρά, η αρχιτέκτονας κ. Κατερίνα Καρέλα, ο επιχειρηματίας και περιφερειακός σύμβουλος κ. Αθανάσιος Παιδής και ο τραπεζικός υπάλληλος κ. Χρήστος Πλιάτσικας.

Αγνωστο παραμένει το τι θα κάνει ο πρώην νομάρχης κ. Λ. Κατσαρός, ο οποίος τουλάχιστον μέχρι χθες δεν κατέθεσε δήλωση υποψηφιότητας, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι έντονα ακούγεται το τελευταίο διάστημα και το όνομα του προέδρου του ελληνοαμερικανικού επιμελητηρίου Γιάννης Γραμματίδης, που κατάγεται από την περιοχή και είναι γιός του αείμνηστου Χρ. Γραμματίδη που είχε διατελέσει επί σειρά ετών βουλευτής, ως επιλογή του προέδρου του κόμματος Αντ. Σαμαρά για μια θέση στο ψηφοδέλτιο της Λάρισας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ