Παρεμβάσεις σε συνδετήρους δρόμους γύρω από τον Αμπελώνα

Σε  παρεμβάσεις που αναμένεται να δώσουν ανάσα στο οδικό δίκτυο της περιοχής προχώρησε η Αντιπεριφέρεια  Λάρισας, με τη συντήρηση των συνδετήριων δρόμων  Αμπελώνα – Τυρνάβου και Φαλάνης – Αμπελώνα, στα Δ.Δ. Γιάννουλης και Φαλάνης του δήμου Λαρισαίων.

Προκειμένου να επιθεωρήσει την πρόοδο των εργασιών, η αντιπεριφερειάρχης Λάρισας κ. Ρένα Καραλαριώτου βρέθηκε χθες στους παραπάνω δρόμους, επικεφαλής κλιμακίου αποτελούμενο από τον Διευθυντή Τεχνικών Έργων Π.Ε. Λάρισας κ. Χρ. Λυτροκάπη και  την επιβλέπουσα μηχανικό του έργου κ.Βάγια Κωστούλη, παρουσία και του εργολάβου του έργου κ. Αθαν. Ζυγογιάννη.

Η αντιπεριφερειάρχης ενημερώθηκε για την πορεία των εργασιών ασφαλτόστρωσης που ολοκληρώνονται πολύ σύντομα, ενώ υπολείπεται η διαγράμμιση των οδών, που θα πραγματοποιηθεί εντός των προσεχών ημερών.

Οι εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης του συνδετήριου δρόμου Αμπελώνα – Τυρνάβου έγιναν σε μήκος 2 χλμ και αντίστοιχα στον συνδετήριο δρόμο Φαλάνης – Αμπελώνα σε μήκος 1 χλμ. περίπου.

Σε δηλώσεις της, η κ. Καραλαριώτου εξέφρασε την ικανοποίησή της για την επικείμενη παράδοση των δρόμων στην κυκλοφορία και επεσήμανε χαρακτηριστικά: «Με τη βελτίωση και συντήρηση των  συνδετήριων δρόμων Αμπελώνα – Τυρνάβου και Φαλάνης – Αμπελώνα, συμβάλλουμε στην εξυπηρέτηση των οδηγών, που θα μπορούν πλέον να φτάνουν πολύ πιο σύντομα στον προορισμό τους και μάλιστα με ασφάλεια. Σκοπός μας είναι η εξασφάλιση ενός ασφαλούς οδικού δικτύου κι έτσι, παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας προχωρά τόσο σε μεγάλα έργα που δίνουν αναπτυξιακή πνοή στην περιοχή, όσο και σε παρεμβάσεις μικρότερης μεν εμβέλειας, που είναι όμως ζωτικής σημασίας για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών».  

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ