Χωρίς δίπλωμα και ασφάλεια ο υπαξιωματικός που παρέσυρε τα δίδυμα

Ούτε άδεια οδήγησης ούτε ασφάλεια είχε ο υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, ο οποίος το πρωί της Πέμπτης παρέσυρε, στη συμβολή των οδών Πατησίων και Τροίας στο κέντρο της Αθήνας, τα 7χρονα δίδυμα αδελφάκια με τη μητέρα τους. τα δίδυμα νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Παίδων σε σοβαρή κατάσταση…

Ο 21χρονος οδηγός, που υπηρετεί στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, εγκατέλειψε το σημείο του ατυχήματος και σε μικρή απόσταση άφησε και τη μοτοσικλέτα και εξαφανίστηκε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, βιαζόταν να πάει για να προλάβει αιμοδοσία και για τον λόγο αυτό είχε αναπτύξει ταχύτητα και παραβίασε ερυθρούς σηματοδότες.

Στην συνέχεια παρέσυρε την μητέρα με τα δύο παιδιά, εγκαταλείποντάς τους στο σημείο, ενώ νωρίτερα είχε χτυπήσει και έναν ποδηλάτη.

Οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Αθηνών με επικεφαλής το διοικητή τους άρχισαν τις αναζητήσεις μετά το ατύχημα και από τα στοιχεία της πινακίδας βρήκαν τη διεύθυνση του σπιτιού του νεαρού.

Ο δράστης δεν είχε πάει ούτε στην υπηρεσία του ούτε και στο σπίτι του, ενώ οι αστυνομικοί επικοινώνησαν με τους γονείς του. Εκείνοι τον ειδοποίησαν ότι αναζητείται από την Τροχαία και λίγη ώρα μετά παραδόθηκε και συνελήφθη.

Ο νεαρός οδηγήθηκε σήμερα το μεσημέρι σε Ναυτοδικείο.

Πηγή: tvxs.gr

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com